U huurt al een podiumwagen vanaf €225,- exclusief transportkosten. In ons assortiment vindt u een kleine en een grote podiumwagen. Tevens kunt u accessoires zoals trappen en een catwalk bijhuren.

Podiumwagen of toch een bouwpodium?

Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een normaal bouwpodium. Het belangrijkste voordeel is dat een mobiel podium goedkoop en snel te plaatsen is, hierdoor bespaart u op manuren. Daarnaast zijn onze mobiele podia overkapt. Hierdoor kunnen artiesten hun dure apparatuur droog zetten in het geval van regen.

Beschikbare soorten en toepassingen

De grote podiumwagen wordt gebruikt op verschillende grote evenementen in heel Nederland. Hij is geschikt voor veel toepassingen zoals een vippodium, jurypodium, festivalpodium, bandpodium en DJ podium. Eventueel is hij uit te breiden met beschermende zijwings voor een geluidsinstallatie. De kleine podiumwagen is een low budget oplossing voor braderieën en jaarmarkten of op kleinschalige evenementen. Deze kan gebruikt worden voor kleine bandjes en artiesten of koren.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen voor deze en andere producten door de artikelen toe te voegen aan uw aanvraag. U kunt vervolgens uw gegevens en de gegevens over uw evenement achterlaten. Wij brengen op basis van uw informatie graag vrijblijvend een offerte uit!