875,00(excl. BTW)

Festivalpodium met een bruikbare ruimte van 8m breed x 4m diep x 3m hoog. Veel bekende artiesten hebben al op dit podium gestaan. Kan worden uitgebouwd met podium elementen.

Beschrijving

Een mobiel podium met een bruikbare ruimte van 8m breed x 4m diep x 3m hoog. De podiumwagen is grotendeels wit in plaats van het veel voorkomende geheel zwart. Dit geeft een vriendelijkere en lichte uitstraling.

Veel bekende artiesten hebben al op dit podium gestaan. De podiumwagen is niet alleen bruikbaar voor live muziek en zang maar heeft veel toepassingen. Voorbeelden zijn gebruik als jurypodium, luxe VIP tribune, marketing podium, voor het geven van voorlichting, als DJ podium en voor zangkoren.

Extra opties voor podiumwagen groot

De podiumwagen kan worden uitgebouwd met podium elementen. Dit maakt het mogelijk om een catwalk te plaatsen, of de podiumwagen te gebruiken als een overkapt gedeelte van een groter podium of terras.

Optioneel zijn zijwings leverbaar. Dit zijn speciale platforms van net geen 2m x 1,5m waar een PA / geluidsinstallatie op geplaatst kan worden. De zijwings zijn aan de buitenkanten en bovenkanten dicht waardoor de luidsprekers beschermd worden tegen regen.

De podiumwagen is standaard voorzien van een trap aan de achterzijde. Het is mogelijk om een podiumtrap bij te huren om aan de voorkant te plaatsen.

De podiumwagen is los te huren maar kan ook worden geleverd in combinatie met geluid, licht, truss en meubilair. Voor de mogelijkheden neem contact op via 0524-514087.

Levering en kosten

De podiumwagen wordt in overleg voorafgaande aan het evenement opgebouwd en na het evenement afgebouwd. De podiumwagen kan in 15 tot 30 minuten door één persoon worden opgebouwd en afgebouwd, afhankelijk van de locatie en omstandigheden.

De prijs van €675,- is de prijs voor de podiumwagen zonder extra opties en exclusief transportkosten. De kosten van op- en afbouw zijn inbegrepen. De prijs is een dagprijs, dit betekent dat u de podiumwagen 1 dag kunt gebruiken voor deze prijs. Als uw evenement van 8 uur ’s avonds tot 3 uur de volgende ochtend duurt valt dit ook onder één dag.

De zijwings en sommige andere opties moeten met twee man worden opgebouwd. Hiervoor worden de manuren + reisuren van de tweede persoon gerekend. Het is mogelijk om af te spreken dat u een vrijwilliger levert voor het assisteren van de chauffeur met op- en afbouw van de opties.

Specificaties

  • Het podium is 8m breed en 4m diep (32m2).
  • De hoogte boven het achterste deel van het podium is 3m.
  • De ruimte tussen de vloer en luifel voorzijde 3.20 m. – achterzijde 2.90 m.
  • Hoogte vloer vanaf de grond 1m. tot 1.4m (hydraulisch verstelbaar)
  • Hoogste punt buitenwerk (bovenkant luifel) 4.70 meter
  • Standaard voorzien van een voor en achter truss, hier kunnen lichtarmaturen in bevestigd worden.
  • Opbouwtijd (zonder extra opties) is 15 tot 30 minuten afhankelijk van de locatie.