U kunt bij Power Sound facilitair terecht voor service op het gebied van audio-, video- en lichtinstallaties

Power Sound facilitair heeft een technische crew met jarenlange ervaring op het gebied van audiovisuele techniek. Met deze crew verlenen we graag service op installaties welke wel en niet door ons bedrijf geleverd zijn.

Onderhoud

U kunt bij Power Sound facilitair terecht voor onderhoud aan uw audiovisuele installaties. Denk hierbij aan het reinigen of het ‘netjes maken’ van uw installatie. Voor een deel van onze klanten verzorgen we jaarlijkse check-ups van zowel vaste als mobiele installaties. Zo gaat u altijd voorbereid het seizoen in. U vindt meer informatie op de pagina onderhoud.

Reparaties

Helaas raken materialen wel eens defect. Gelukkig betekent dit niet altijd het einde. Het team van Power Sound facilitair kan in een deel van de gevallen zelf een reparatie uitvoeren op producten. Indien dit niet mogelijk is kan een deel van de defecten vaak gerepareerd worden door de importeur of reparatiedienst van het betreffende merk. Heeft u defecte apparatuur en bent u op zoek naar hulp? Kijk dan op de pagina reparaties voor de reparatieprocedure.

Technische ondersteuning

Een belangrijk onderdeel in het functioneren van een installatie is de technicus die hem bedient. Om deze redenen kunt u bij Power Sound terecht voor trainingen. Ook kunnen we geluidsinstallaties op professionele wijze voor u inregelen. Voor meer informatie kijkt u gerust eens op de pagina technische ondersteuning.

Technisch advies

Er hoeft niet altijd direct een fysieke handeling te worden uitgevoerd om verder te komen. Soms heeft een klant een vraagstuk en komt hij zelf niet verder. We denken graag mee, ook al leveren we niet zelf de materialen. Een second opinion op het gebied van offertes en technische vraagstukken of hulp bij het opstellen van een tender. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina technisch advies.