Een ruim assortiment geluidsinstallaties

Power Sound heeft een breed assortiment geluidsinstallaties. We specialiseren ons in spraakversterking. Hiervoor kunt u een presentatie geluidsinstallatie huren. als versterking van live muzikanten of een DJ bent u bij ons op het juiste adres.

Grote voorraad luidsprekers

Een van onze unieke sterke punten is het hebben van een voorraad van meer dan 100 luidsprekers. Dit zorgt er voor dat wij ook over grote oppervlaktes en in lange straten spraak en muziekversterking kunnen verzorgen. Dit is ideaal voor sportevenementen of bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas of een bloemencorso.

Logische indeling per categorie

We hebben geprobeerd om de geluidsinstallaties in logische categorie├źn te verdelen op basis van toepassing.

Presentatie geluidsinstallatie huren

Onder presentatie geluidsinstallatie huren vindt u de beste geluidsinstallaties voor zakelijke presentaties. U kunt een eenvoudige accuspeaker met draadloze handmicrofoon huren voor een presentatie tot 50personen.

DJ geluidsinstallatie huren

In de categorie DJ geluidsinstallatie huren vindt u verschillende soorten geluidsinstallaties. De 'DJ set' of 'Pioneer' set is een prijzig onderdeel om te huren. Om deze reden kunt u een DJ set huren met Pioneer set maar ook zonder. In het laatste geval kunt u uw eigen DJ mixer en spelers of een laptop aansluiten.

Geluidsinstallatie tbv live muziek huren

Als u een krachtige oplossing zoekt voor live muziek kunt u in deze categorie terecht. We hebben onderscheid gemaakt in geluidsinstallaties voor bands en geluidsinstallaties voor singer/songwriters en tape-artiesten. Een singer/songwriter of tape-artiest heeft vaak aan maximaal 5 microfoons en twee (in-ear) monitors meer dan genoeg. Een band heeft vaak 16 microfoonkanalen en 5 monitors nodig. Door dit onderscheid te maken kunt u eenvoudig een keuze maken.

Mobiele geluidsinstallatie op accu huren

Onder mobiele geluidsinstallatie op accu vindt u geluidsinstallaties die op accu of batterij werken. Deze zijn geschikt voor rondleidingen of spraak / achtergrondmuziek op locaties zonder stroom zoals een kerkhof, in de natuur of op een bouwplaats.

Geluidswagen huren

Af en toe is het handig om een geluidsinstallatie voor op een auto te huren. Hiervoor hebben we een autodakset beschikbaar met BOSE 402 luidsprekers. Deze luidsprekers kunnen we monteren op het dak van uw auto. De versterker en mixer worden aangesloten op uw accu.

Losse componenten huren

Naast een complete geluidsinstallatie huren kunt u ook losse componenten huren. Dit wordt vaak gedaan door klanten die zelf al over een installatie beschikken maar bijvoorbeeld een microfoon of versterker tekort komen.

Offerte aanvragen

Zodra u de artikelen heeft gevonden welke u zoekt kunt u deze eenvoudig aan uw offerteaanvraag toevoegen. Op de offerteaanvraag pagina vindt u vervolgens meer informatie over de mogelijkheden omtrent ophalen, bezorgservice, op- en afbouw en prijzen. We proberen iedere aangevraagde offerte binnen 1 werkdag te behandelen.

Ondersteuning

Als u vragen heeft over een geluidsinstallatie huren of over andere dingen helpen we u natuurlijk graag. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 0900 tot 1730 op nummer 0524-514087.