Bedrijfsprofiel

Algemeen

Power Sound facilitair is een van de toonaangevende bedrijven in Noord-Oost Nederland. Power Sound levert, installeert en verhuurt professionele geluid- en lichtinstallaties, beamers, plasma en lcd schermen, podia, horecamateriaal en zaalaankleding.

De kracht van van Power Sound facilitair zit in de combinatie van kennis van het personeel en de hoge kwaliteit van onze apparatuur. Mede door ons bijzonder brede assortiment kunnen we u een groot aantal totaalconcepten aanbieden. Van particulier tot grootzakelijk, voor een kleine bijeenkomst of een groot evenement alles is mogelijk!
Power Sound verzorgt de totale aankleding van fabriekshal tot feesttent (met ook het daarbij behorende glaswerk, bestek, porselein enz. ) en heeft de beschikking over verschillende soorten podium.

Verhuur

De verhuurafdeling van Power Sound facilitair verzorgd voor u de gehele audiovisuele presentatie. Of het nu gaat om een grote of kleine presentatie, een feest of een evenement, wij behandelen iedere opdracht met grote zorgvuldigheid.Alle medewerkers van Power Sound facilitair zijn specialisten binnen hun vakgebied. Wij besteden veel tijd en energie aan het verruimen en bijhouden van deze kennis.

Verkoop

De verkoop en systeemadviseurs van Power Sound staan garant voor een goed advies en een juiste prijsstelling. Onze technische afdeling zorgt vervolgens voor een adequate installatie en verzorgd het onderhoud van alle denkbare audio en video-apparatuur. Power Sound is dealer van toonaangevende merken, waardoor onze specialisten de keuze hebben uit een bijzonder breed assortiment aan professionele oplossingen. Hierdoor kunnen wij meestal het optimale systeem binnen uw budget realiseren.

Of het nu gaat om multimedia projectie in een vergaderzaal, leslokaal of auditorium, videobewaking, informatie- of omroepsystemen in publieke gebouwen, een geluidsinstallatie in een stadion of een horecabedrijf, onze technische dienst zorgt altijd voor een vakkundige installatie.

Vanzelfsprekend levert Power Sound ook losse apparatuur zoals: mengtafels, versterkers, luidsprekers, microfoons en afspeel apparatuur. Dit alles met volledige service en garantie.

Power Sound is dealer van meer dan 100 merken. Onze belangrijkste merken zijn:

  • AUDIO – BOSE Professional, QSC, DAP, Sennheiser, Allen & Heath, Apart, DATEQ
  • LICHT – Showtec, CLF, Martin, Rush, Infinity, Strand Lighting
  • VIDEO – LG, BenQ, Epson, Projecta, Kramer, Extron, DMT, BlackMagic Design
  • BEKABELING – Tasker, Belden, Neutrik
  • TOEBEHOREN – König & Meyer, Milos, FANTEK, Admiral

 

Op deze website geven wij u een overzicht van de mogelijkheden die Power Sound heeft en de diensten en apparatuur die wij aanbieden.
Vragen? Wensen? Een offerte?… Een mailtje is voldoende voor een snelle reactie.
Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein De Hare in Coevorden, direct aan de autoweg N34, afslag Coevorden.