Technische ondersteuning bij het bedienen en afstellen van (mobiele) audiovisuele installaties

U kunt bij Power Sound facilitair terecht voor technische ondersteuning op het gebied van audiovisuele installaties. Dit betekent dat u een professionele technicus kunt inhuren die u helpt bij het bedienen of het afstellen van uw (mobiele) audiovisuele installatie. 

Optimalisatie van audiovisuele systemen en installaties

Veel audiovisuele installaties bestaan uit duizenden euro’s aan apparatuur. De ‘gebruiker’ bepaalt echter vaak hoe goed de installatie functioneert. Dit gebeurt door het aanpassen van instellingen in bijvoorbeeld een audio processor, of simpelweg hoe de luidsprekers worden neergezet of hoe er met de toonregeling / gain structuur van een mengtafel wordt omgegaan.

Het is zonde wanneer een installatie niet optimaal wordt benut. Door een technicus in te huren die materialen op de juiste manier voor u instelt en u hands-on gebruiksinstructie geeft kunt u het onderste uit de kan halen. Onze technici kunnen u laten zien wat en hoe u uw installatie dient te bedienen. Ze draaien niet zomaar aan wat knoppen, maar vertellen u ook waarom en hoe iets werkt!

Standaardpakketten

Onderstaande standaardpakketten zijn samengesteld om voor de meeste situaties bruikbaar te zijn. Daarnaast kunnen we maatwerk leveren. Indien onze eigen technici niet de benodigde kennis hebben voor uw vraagstuk kunnen we u koppelen met een professionele freelancer uit onze grote database.

Instellen + training bediening geluidsinstallatie

Basistarief €180,- ex. B.T.W. (maximaal 4 uur) + kilometers à €0,55 ex. B.T.W. / km+ €45,- ex. B.T.W. per extra uur
Betreft het instellen van componenten zoals processor, versterker en mixer op basis van specificaties van de leverancier en uw gebruikssituatie. Betreft tevens het ‘live’ laten zien hoe u het meeste uit de installatie haalt. Tevens krijgt u vrijblijvend advies over potentieel interessante producten. Dit basispakket is zeer geschikt voor bijvoorbeeld bands, koren en beheerders van gebouwen.

SMAART Meting installatie + afstellen processor

Basistarief €350,- ex. B.T.W. (maximaal 6 uur) + kilometers à €0,55 ex. B.T.W. / km+ €45,- ex. B.T.W. per extra uur inclusief meetapparatuur
Betreft het professioneel instellen van de processor van uw geluidsinstallatie op basis van professionele metingen door middel van het SMAART softwarepakket. Belangrijk: De geluidsinstallatie dient goed werkend klaar te staan voor de technicus.