Geluidsinstallatie kerk


Wij installeren de perfecte BOSE geluidsinstallatie in uw kerk

Goed geluid in uw kerk is van groot belang voor het goed kunnen volgen en beleven van de dienst. Power Sound is als BOSE dealer gespecialiseerd in het aanleggen van geluidsinstallaties in kerken. Met 40 jaar ervaring weten wij wat belangrijk is en denken wij graag met u mee. Wij houden altijd rekening met:

 • Akoestiek
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Slechthorenden
 • Passende luidsprekers bij de uitstraling van de kerk
 • Installeren en wegwerken van bekabeling op nette wijze
 • Uitbreidbaarheid van de installatie in de toekomst
 • Lange levensduur van de installatie (10+ jaar)
 • De best mogelijke spraakverstaanbaarheid
 • Vriendelijke weergave van muziek
 • Voorbereiding voor livestreamen
 • Eventuele extra ruimtes / bijzalen
 • Verschillende gebruikscenarios (uitvaart, bruiloft, kerkdienst, livemuziek)
 • Optimalisatie voor alle situaties (kerk vol, halfvol, wel of geen gebruik balkon etc.)

Wilt u ook de beste oplossing voor uw kerk? Wij denken graag met u mee! Bel met 0524-514087 voor een vrijblijvende afspraak met een van onze technisch specialisten.

Stappenplan geluidsinstallatie

 1. Locatiebezoek door technisch specialist, inventarisatie en vrijblijvende offerte
  Iedere installatie begint met een locatie bezoek door een technisch specialist (ingenieur). Deze specialist inventariseert samen met de opdrachtgever de eisen en wensen van de installatie. Tevens bekijkt hij de mogelijkheden voor wat betreft het op nette wijze installeren van de materialen. De specialist werkt op kantoor in samenwerking met een installatietechnicus de installatie uit. Op basis van de uitwerking ontvangt u een volledig gespecificeerde offerte.
 2. Bestellen materialen, inplannen installatie en vervolgens installeren binnen één week
  Zodra u akkoord bent met de offerte kunnen de materialen worden besteld en kan het installeren worden ingepland. Het inplannen van het installatiewerk gaat altijd in overleg met de opdrachtgever. Ons doel is om altijd de volledige installatie geplaatst te hebben tussen twee weekenden in zodat de zondagsdiensten ten alle tijden kunnen doorgaan.
 3. Eerste instructie direct na inbedrijfstelling
  Op de laatste dag van het installeren zal een instructie worden gegeven wat betreft het bedienen van de installatie. Dit om de bedienende personen voor te bereiden op de komende dienst met de nieuwe installatie.
 4. Begeleiding door professionele technicus tijdens de eerste dienst
  Tijdens de dienst zal een technicus aanwezig zijn. Hij verzorgt live tijdens de dienst het verder afstellen van de installatie. Zo weet u zeker dat de installatie niet alleen op papier, maar ook in de praktijk zoals beoogd functioneert.
 5. 3 maand gratis finetuning van de installatie
  Wijzigingen in de bediening / afstelling van de installatie kunnen door onze technici vervolgens op afstand worden uitgevoerd. De eerste 3 maanden zijn wijzigingen op afstand aan de instellingen van de installatie gratis. Uit ervaring is deze periode ruim voldoende om een installatie volledig perfect afgesteld te krijgen.
 6. Betaalbare afterservice en 5 jaar garantie
  Door het op afstand kunnen inregelen van de installatie zijn ook na de eerste 3 maanden wijzigingen en fijn afstellingen erg betaalbaar. Met 5 jaar garantie op BOSE producten bent u er zeker van dat u lang plezier heeft van de installatie.

Langere gebruikszekerheid door gebruik professionele merken

Veel leveranciers van kerk installaties leveren huismerk producten. Door hippe touchscreens en krachtige termen lijkt het eigen ontwikkelde systeem interessanter en voordelig dan een merksysteem. Vaak betreffen dit soort oplossingen eigen geschreven software producten die duur worden verkocht en op goedkope hardware draaien. Wanneer er zich een storing voordoet aan de installatie of u iets wilt laten wijzigen kunt u alleen bij de originele leverancier van de installatie terecht. Het gevolg is hoge voorrijkosten en hoge kosten in het geval van wijzigingen. Indien u over wenst te gaan naar een andere leverancier is dit meestal niet mogelijk, simpelweg de installateur het enige bedrijf is wat kennis heeft over het product. Wanneer de originele installateur het systeem niet meer kan of wil ondersteunen kan dit zelfs resulteren in een dure installatie waar u niets meer mee kunt.

Power Sound werkt uitsluitend met een groot pakket professionele merkapparatuur van goed ondersteunde merken met goede landelijke ondersteuning zoals BOSE, Sennheiser en Extron. Hierdoor bent u altijd zeker van:

 • Restwaarde door gebruik van professionele merkapparatuur.
 • Voldoende reserveonderdelen, reparatie praktisch altijd mogelijk.
 • Geen ‘monopolie-tarieven’ voor service.
 • Goede productgaranties (meestal 5 jaar)
 • Goede levensduur (gemiddeld 10-20 jaar)
 • In geval van nood: Voldoende kennis bij veel collega installateurs in Nederland om u te helpen met wijzigingen, uitbreidingen en reparaties.

Wilt u meer weten over de professionele oplossingen van BOSE en onze andere A-merken? Bel dan met 0524-514087 voor een afspraak met één van onze technische specialisten.