Technisch advies betreffende het oplossen van problemen en vraagstukken rondom bestaande en nieuw aan te schaffen audiovisuele installaties

Het team van Power Sound facilitair heeft veel ervaring met audiovisuele installaties, zowel vast als mobiel. Veel eigenaren van audiovisuele apparatuur hebben vraagstukken over installaties. Dit kunnen eenvoudige vraagstukken zijn over zaken zoals feedback (rondzingen / fluiten), spraakverstaanbaarheid of zelfs akoestische problemen. Ook zijn er vaak moeilijkheden wat betreft het opstellen van realistische technische eisen aan tenders.

Een frisse blik & nieuwe inspiratie

Veel vraagstukken zijn voor opdrachtgevers moeilijk op te lossen, terwijl onze ervaren technici snel een oplossing geven. Voor het met een frisse blik kijken naar uw vraagstuk of het meedenken en het brainstormen voor inspiratie kunt u een consult aanvragen. De kosten hiervan zijn €45,- ex. B.T.W. per uur (minimaal 2 uur) + €0,55 ex. B.T.W. per km.

Normaliter wordt advies / een locatiebezichtiging betaald door het verkopen van nieuwe apparatuur. U kunt dan ook van ons verwachten dat, omdat u voor het meedenken betaald, u onpartijdig en merk onafhankelijk advies krijgt.

Hulp bij het opstellen van de technische eisen rondom tenders / aanbestedingen

Veel overheidsinstellingen en grote instanties zijn verplicht om via tenders / aanbestedingen in te kopen. Dit betekent dat de inkoper moet bedenken waar de aan te schaffen audiovisuele installatie aan moet voldoen. Dit resulteert vaak in onmogelijke tenders of ‘mazen’ waar installateurs gebruik van maken om zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden.

Compleet onrealistische getallen zoals ‘de ontruimingsnstallatie moet minimaal 60 dB kunnen produceren’ (uw TV kan harder, laat staan gillende kinderen) komen regelmatig voor. Het gevolg is vaak een slecht functionerende installatie voor de eindgebruiker, die vaak geen invloed heeft op het inkoopproces.

Als service bieden wij een technische blik aan voor het controleren van de technische eisen. We spreken met u af op de locatie waar de installatie geplaatst moet worden. Vervolgens bespreken we de gebruikssituaties van A tot Z door. Op basis van de verzamelde informatie stellen we vervolgens de eisen aan de installatie op. Indien bepaalde zaken onduidelijk zijn roepen we de hulp in van externe experts. Basistarief €350,- ex. B.T.W. (maximaal 6 uur) + kilometers à €0,55 ex. B.T.W. / km+ €45,- ex. B.T.W. per extra uur – Exclusief de kosten voor het eventueel inroepen van externe experts

Wanneer u ons inhuurt voor het helpen / adviseren bij het opstellen van een tender mag u van ons verwachten dat wij niet inschrijven op de betreffende tender.