Een presentatie geluidsinstallatie huren

Power Sound specialiseert zich in zakelijke presentaties. Wij zijn dan ook uw perfecte partner waarbij u een presentatie geluidsinstallatie kunt huren. Er zijn een aantal onderdelen belangrijk voor een juiste presentatie.

1) Goede luidsprekers

Onze geluidsinstallaties bestaan uit kwalitatief goede luidsprekers van A merken zoals BOSE, Electro-Voice en QSC. De definitie van een goede geluidsinstallatie is dat het geluid wat er in komt er zo nauwkeurig mogelijk weer uit komt. Het mag niet zo zijn dat een bepaalde frequentie veel harder of zachter wordt weergegeven. De luidsprekers van Power Sound geven een natuurgetrouwe weergave van de stem.

2) Goede draadloze microfoons

Net als een luidspreker moet een microfoon de stem zo natuurgetrouw mogelijk weergeven. U kunt bij Power Sound alleen een presentatie geluidsinstallatie huren met draadloze handmicrofoons van het professionele merk Sennheiser. Wanneer u kiest voor de professionele presentatie service vullen we dit aan met professionele headsets van het premium merk DPA. Deze headsets zijn de zelfde headsets welke ook op TV worden gebruikt en zijn geroemd om hun natuurgetrouwe klank.

3) Een aansluiting voor uw laptop

Wanneer u een presentatie geeft en u een video wilt laten zien komt de boodschap niet goed over als u de luidsprekers van uw laptop of de TV gebruikt. Wanneer u een presentatie geluidsinstallatie huurt bij Power Sound wordt een kabel voor het aansluiten van uw laptop meegeleverd.

4) Een presentatie geluidsinstallatie huren als dienst

Vaak zijn presentaties zo belangrijk dat goede verstaanbaarheid en prettige klank van vitaal belang zijn. In dit geval raden we aan om voor onze professionele presentatie service te kiezen. Deze service is inclusief een technicus die de materialen opbouwt, bedient en weer afbouwt. Ook heeft u de beschikking over tot wel 4 draadloze handmicrofoons of headsets. Tevens hebben we altijd voldoende luidsprekers bij ons voor iedere zaal of locatie. Zo wordt een presentatie geluidsinstallatie huren wel heel makkelijk!