Nieuwe geluidsinstallatie kantine S.V. Gramsbergen

Een nieuwe BOSE kantine geluidsinstallatie voor S.V. Gramsbergen

Met meer dan 725 leden is de 75 jaar oude vereniging ondanks zijn grootte een echte dorpsclub met een gemoedelijke en positieve sfeer. Het moderne clubhuis met kantine wordt gebruikt voor verschillende activiteiten en uiteraard een drankje na de wedstrijd. Het geluid bij S.V. Gramsbergen heeft een upgrade gekregen. Power Sound plaatste een krachtige kantine geluidsinstallatie. De spelers en supporters kunnen voortaan luisteren naar de warme klanken van een professioneel BOSE systeem.

Twee BOSE AMU 108 voor de kantine geluidsinstallatie.

Installatiewerk

De vrijwilligers van SV Grambergen hebben de bekabeling voor de nieuwe kantine geluidsinstallatie aangelegd. De montage van de speakers en het in bedrijf stellen van de installatie is door Power Sound uitgevoerd. Uiteraard is alle bekabeling netjes weggewerkt met behulp van kabelgoten.

Een BOSE MB210 subwoofer en een BOSE AMU 108 speaker in de kantine geluidsinstallatie.

Het hart van de kantine geluidsinstallatie

Het nieuwe geluidsysteem bestaat uit een viertal hoge kwaliteit BOSE Arenamatch Utility 108 8″ top speakers, gecombineerd met een tweetal BOSE MB210 subwoofers. De luidsprekers worden aangestuurd met een krachtige BOSE PM4500N 4 kanaals digitale versterker. BOSE geeft maar liefst 5 jaar garantie op deze kwaliteitsproducten. Deze investering in de kantine geluidsinstallatie zal dan ook lang meegaan.

BOSE PM4500N netwerk versterker

Professionele draadloze handmicrofoon

Voor omroep en zang is er een nieuwe Sennheiser draadloze handmicrofoon geïnstalleerd. Een veelgemaakte fout bij de aanschaf van microfoons is het kiezen voor een duurdere serie met een goedkope microfoonkop. Het prijsverschil is slechts 20% tussen de goedkoopste capsule (Sennheiser 835) en de in deze installatie toegepaste kwalitatief zeer goede (Sennheiser 945) capsule, terwijl het klankverschil gigantisch is! Met de nieuwe microfoon met 945 capsule heeft de opdrachtgever weinig last van feedback terwijl een uitmuntende geluidskwaliteit gerealiseerd wordt. De microfoon en de luidsprekers zijn aangesloten op de bestaande mixer.

Sennheiser 945 draadloze handmicrofoon

Tot slot

Power Sound wenst SV Gramsbergen veel plezier met het nieuwe geluidsysteem! Naast kantines levert Power Sound ook professionele geluidsinstallaties in bijvoorbeeld trainingsruimtes, verzorgingstehuizen en theaters. Wilt u ook weten wat Power Sound kan betekenen voor uw kantine of ander openbaar gebouw? Neem gerust contact op via 0524-514087!