Prijsindicatie inclusief installeren

895,00(excl. BTW)

Winkeldieven zijn een grote angst voor iedere winkelier. Door winkeldiefstal klopt uw voorraad ineens niet meer, u maakt onnodig veel kosten en het zorgt voor onrust. Een entree camera met een monitor is een manier om winkeldiefstal op voorhand te voorkomen. Weten dat je op beeld bent opgenomen werkt afschrikkend, diefstal lijkt is in deze winkel ineens een stuk minder aantrekkelijk, wie weet waar nog meer camera’s hangen!

Camerasystemen zijn maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit camerasysteem is een voorbeeld van de mogelijkheden.

Beschrijving

Winkeldieven zijn een grote angst voor iedere winkelier. Door winkeldiefstal klopt uw voorraad ineens niet meer, u maakt onnodig veel kosten en het zorgt voor onrust. Een entree camera met een monitor is een manier om winkeldiefstal op voorhand te voorkomen. Door een camera met een monitor op een opvallende plek op te hangen ziet de potentiële dief dat er camerabewaking aanwezig is en dat hij of zij wordt opgenomen.

Vaak gaan de ogen van de potentiële dief onbewust al richting de monitor, waar ook de camera naast hangt. Een entree camera met een monitor is een eenvoudige en betaalbare manier om winkeldiefstal op voorhand te voorkomen. Weten dat je op beeld bent opgenomen werkt afschrikkend, diefstal lijkt is in deze winkel ineens een stuk minder aantrekkelijk, wie weet waar nog meer camera’s hangen!

Dit anti-diefstal camerasysteem is zeer betaalbaar en eenvoudig, maar heeft toch goede functionaliteit. De camerabeelden worden niet alleen weergegeven op de monitor maar ook opgenomen op een SD kaart in de camera. Dit is goedkoper dan een camerasysteem met een losse recorder. De camerabeelden kunt u live bekijken of terugkijken via een app op uw telefoon.

Omvang levering:

  • 1x compacte camera met 94,3 – 29,9 graden instelbare lens
  • 1x POE voeding
  • 1x afkijkmonitor
  • 1x SD kaart
  • App (gratis)
  • Installatiematerialen, bekabeling en arbeid (schatting o.b.v. gemiddelde installatie)

 

Camerasystemen zijn maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit camerasysteem is een voorbeeld van de mogelijkheden.