Prijsindicatie inclusief installatie

1.695,00(excl. BTW)

In veel gevallen is een eenvoudig camerasysteem met 4 4MP camera’s een goede instap oplossing voor het bewaken van een object. De camera’s in dit voorbeeldsysteem bieden een goed overzicht door de openingshoek van 100 graden. Door de ingebouwde infrarood stralers is nachtzicht tot maximaal 20 meter haalbaar. De camera’s zijn weerbestendig en zijn daarom zowel binnen als buiten te gebruiken. Beelden worden opgenomen op een recorder met hardeschijf. Het live bekijken en terugkijken van het videobeeld kan via een app op uw telefoon.

Camerasystemen zijn maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit camerasysteem is een voorbeeld van de mogelijkheden.

Beschrijving

In veel gevallen is een eenvoudig camerasysteem met 4 4MP camera’s een goede instap oplossing voor het bewaken van een object. De camera’s in dit voorbeeldsysteem bieden een goed overzicht door de openingshoek van 100 graden. Door de ingebouwde infrarood stralers is nachtzicht tot maximaal 20 meter haalbaar. De camera’s zijn weerbestendig en zijn daarom zowel binnen als buiten te gebruiken.

Beelden worden opgenomen op een recorder met hardeschijf. Het live bekijken en terugkijken van het videobeeld kan via een app op uw telefoon. De hardeschijf wordt geplaatst op een locatie binnen uw pand en aangesloten op uw netwerk met internetverbinding. Het kan zijn dat u een poort moet openzetten op uw modem / router om gebruik te kunnen maken van de app. Uiteraard adviseren wij hier graag in.

Omvang levering:

  • 4x compacte indoor/outdoor camera met 100 graden vaste lens en nachtzicht
  • 1x recorder inclusief POE voeding voor de camera’s
  • Een 4TB hardeschijf in de recorder
  • App (gratis)
  • Installatiematerialen, bekabeling en arbeid (schatting o.b.v. gemiddelde installatie)

 

Camerasystemen zijn maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit camerasysteem is een voorbeeld van de mogelijkheden.