695,00(excl. BTW)

Outdoor LED scherm 8m2. Geschikt voor video, presentatie en liveregistratie. Met ingebouwde aggregaat en videoregie.

Categorie:

Beschrijving

U kunt bij Power Sound facilitair een mobiel LED scherm huren met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen u een hoge beeldkwaliteit kunnen bieden tegen een nette prijs. Dit mobiele led scherm heeft zich op het gebied van betrouwbaarheid & beeldkwaliteit bewezen bij onder andere een concerttour van Within Temptation en bevrijdingsfestivals.

Ingebouwde regieruimte

Het led scherm wordt geleverd in een trailer. Deze trailer is voorzien van een video regie ruimte met airco, een professioneel blackmagic videoregie systeem en een afspeelcomputer voor powerpoint en video. Dit maakt dit mobiele led scherm geschikt voor meercamera regie.

Live videoweergave

U kunt het LED scherm huren inclusief camera’s, cameramannen/vrouwen en een regisseur. Hier wordt vaak voor gekozen bij wielerrondes en hardloopwedstrijden. De live beelden in combinatie met reclameboodschappen bieden uw sponsoren maximale exposure doordat de aandacht naar het scherm wordt getrokken.

Een LED scherm huren inclusief stroomvoorziening

Bij sommige evenementen is de stroomvoorziening een probleem. Gelukkig wordt het scherm geleverd in een trailer met ingebouwd aggregaat. Dit betekent dat we gedurende een heel eendaags evenement zelfvoorzienend kunnen draaien. De genoemde prijs is exclusief brandstoftoeslag van €70,- en gaat uit van een door u aangeleverde stroomvoorziening.

Opbouw & Transport 

Power Sound Facilitair maakt gebruik van een op maat gebouwde trailer voor transport van het led scherm. Deze (dichte) trailer beschermd het scherm en zorgt voor een snelle opbouwtijd (15 minuten). De genoemde prijs is inclusief op- en afbouwkosten maar exclusief kilometervergoeding.

Technische specificaties mobiel led scherm

•Afmetingen: 3.84m breed x 2.16m hoog = 8.3m^2
•Beeldverhouding: Breedbeeld 16:9
•Maximaal stroomverbruik: 6kW (inclusief randapperatuur)
•Gemiddeld stroomverbruik: 2.4kW (inclusief randapperatuur)
•IP 65 – Watervast
•Kijkhoek: Horizontaal 140 graden – Verticaal 100 graden
•Massa led scherm + trailer: 3500kg
•Het mobiel led scherm is 360 graden draaibaar
•Het mobiel led scherm is voorzien van een aggregaat welke optioneel bijgehuurd kan worden.