165,00(excl. BTW)

Set met 1 hoge kwaliteit Full HD 30x optische zoom PTZ camera. De PTZ camera kan worden bediend met behulp van de bijgeleverde controller. De controller is uitgerust met een joystick waarmee de camera kan worden gestuurd en de zoom kan worden bediend. Ook kunnen andere eigenschappen zoals de focus worden bediend.

Categorie:

Beschrijving

Hoge kwaliteit Full HD 30x optische zoom PTZ camera. De PTZ camera kan worden bediend met behulp van de bijgeleverde controller. De controller is uitgerust met een joystick waarmee de camera kan worden gestuurd en de zoom kan worden bediend. Ook kunnen andere eigenschappen zoals de focus worden bediend.

Een PTZ camera kan worden gebruikt op posities waarin een cameraman te veel ruimte inneemt of niet veilig kan staan. De PTZ neemt veel minder ruimte in en wordt niet moe. Een PTZ camera operator kan tevens meerdere PTZ camera’s tegelijkertijd bedienen. Een ander voordeel van een PTZ camera is de mogelijkheid tot het maken van ‘presets’. Een preset is een vooraf ingestelde positie of shot welke kan worden opgeroepen met een druk op de knop. Zo kunt u met twee PTZ camera’s een groot hoeveelheid verschillende shots maken.

Specificaties:
Tot 1080P over HD-SDI en HDMI
Aan te sturen en te voeden via CAT kabel
Horizontale openingshoek: wide 58.9° ~ 2.11° tele

Omvang levering:
1x CM73 PTZ camera
1x CON300-IP PTZ controller
1x kabelset 40m
1x roundbase statief max 180cm hoog