120,00(excl. BTW)

8 krachtige led parren met 3 x 20 Watt RGB LED. Zeer geschikt als showverlichting bij bands, dj’s of festivals.

Beschrijving

Tegenlicht wordt geplaatst achter de artiesten of DJ, en zorgt er voor dat de artiest loskomt van de achterwand en voegt vaak kleur toe.

Deze tegenlicht set bestaat uit 8x RGB LED par. Dit is een goede basis voor het neerzetten van een sfeervolle of spectaculaire show. Dit krachtige armatuur beschikt over 20x3W RGB LED’s, wat voldoende is voor de meeste kleine tot middelgrote evenementen. Hij is daarom zeer geschikt voor gebruik als showverlichting bij bands, dj’s of festivals.

Omvang levering:

  • 8x LED par RGB 20x3W
  • 8x Quicklock haak
  • 8x Safety cable
  • Kabelset powercon
  • Kabelset dmx

Bediening / sturing

Deze set dient aangestuurd te worden met een lichtsturing. Een eenvoudige oplossing, bijvoorbeeld als achterwand voor een presentatie, is statisch licht met twee kleuren. Dit betekent dat u bijvoorbeeld de armaturen om- en om het zelfde DMX adres geeft. U kunt dan met een eenvoudige lichtsturing met weinig kanalen de armaturen op kleur instellen. Indien u de armaturen wil gebruiken in een live show waarbij de dimmers en kleuren op basis van de muziek veranderen adviseren we om voor een uitgebreidere sturing te kiezen.

Ophangen / rigging

Deze set bestaat uit 8 losse armaturen aan ophanghaken. Deze kunnen eenvoudig worden opgehangen aan truss of buis (50mm diameter). Indien uw locatie niet over truss of rigging beschikt kan Power Sound u adviseren.