260,00(excl. BTW)

Eenvoudig op te bouwen geluidslijn voor outdoor (sport-) evenementen en presentaties.

Beschrijving

Deze 100V lijn is de eenvoudigste en best betaalbare oplossing voor het realiseren van een perfect dekkend geluid over een lengte van +/-200 meter. De luidsprekers zijn zeer goed verstaanbaar tot maar liefst 15 meter diep. U dekt dus maar liefst 200 x 15 = 2100m2 met het systeem. Hier kunnen duizenden mensen staan!

Wanneer u minder waarde hecht aan een gelijkmatige dekking kunnen de luidsprekers verder uit elkaar worden geplaatst. U kunt dan over een nog groter oppervlak uw publiek bereiken.

Het 100V systeem is uitermate geschikt voor het geven van outdoor demonstraties en sportevenementen. We passen het systeem al jaren toe voor hardloopwedstrijden, wiellerrondes, demonstraties van bijvoorbeeld de landmacht, watersport, autocross en re-enactment. In alle situaties waarbij het publiek op een voorspelbare plaats staat (tegen een hek, aan een kade) kunt u de 100V lijn succesvol toepassen. Ook rondom een sportveld voor bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd is het 100V systeem te gebruiken. Ten slotte wordt het systeem vaak toegepast bij braderieën / markten en als omroepsysteem voor noodgevallen.

Hoe werkt het?

U plaatst iedere +/- 10 tot 15 meter een luidspreker op een statief. Door het slimme 100V systeem kunt u de luidsprekers eenvoudig doorlussen, en kunt u dus met slechts 1 kabel de hele lijn op de versterker aansluiten. Op de ‘kop’ van de lijn plaatst u de versterker met mixer en microfoon. Vanuit hier kunt u omroepen en muziek afspelen.

Omvang levering

  • 14x luidspreker BOSE 402 100V
  • 14x koppelkabel +/- 15m
  • Twee aanvoerhaspels van langere lengte
  • Bijbehorende 100V versterker
  • Mixer
  • Aansluitkabel mini-jack voor telefoon, tablet of laptop
  • Een draadloze microfoon tbv omroep