Video projectie, laat uw boodschap in het groot zien!

Power Sound facilitair levert sinds 1980 oplossingen voor video projectie. We kunnen op bijna iedere locatie video projectie realiseren. Vaak worden video installaties opgeleverd in combinatie met een vaste geluidsinstallatie.

Video projectie installatie aangelegd door Power Sound facilitair


Oplossingen voor video / filmweergave en voor presentaties

Voor presentaties zijn de juiste afmetingen van het scherm en een goede leesbaarheid het belangrijkste. Voor videoweergave zijn ook het contrast, de kleuren, het geluid van de ventilator zeer belangrijk. Power Sound facilitair kan voor beide situaties de juiste installatie realiseren.

Eenvoudige bediening

Een van de belangrijkste factoren in een succesvolle video projectie is een eenvoudige bediening, daarom heeft u ruim keuze in eenvoudig te bedienen wandmodules en oplossingen voor het automatisch laten opstarten van de beamer en het zakken van het projectiescherm.

Een extron bedieningspaneel voor het bedienen van een beamer.
Een extron inprikpunt om een laptop aan te sluiten op een video projectie installatie.

Ruime keuze in projectieschermen

Er zijn verschillende soorten projectieschermen leverbaar. U kunt onder andere uit vaste schermen, handmatig oprolbare projectieschermen en elektrisch oprolbare projectieschermen kiezen. Daarnaast is het mogelijk om voor een gespannen projectiescherm te gaan wat voor een perfecte projectie zorgt.

Lamp- en laserbeamers

Een lamp beamer heeft het nadeel dat na 2000 uur de lamp vervangen dient te worden. Dit brengt de kosten van de lamp en een technicus met zich mee. Daarnaast vermindert de lichtopbrengst van de beamer redelijk vlot. Zo levert een 4000 lumen beamer na 1000 uur vaak nog maar 3000 lumen. Laserbeamers kunnen tot wel 20000 uur projecteren zonder dat de lamp gewisseld hoeft te worden. Daarnaast zakken ze minder snel in lichtopbrengst dan een beamer met een lamp. Voor locaties waarbij een beamer de hele dag aanstaat worden daarom steeds vaker laser beamers geplaatst. Power Sound facilitair kan u adviseren in de aanschaf van een lamp of laser beamer.

Een laser beamer, geschikt voor intensieve video projectie.

Een krachtig merkenportfolio voor video projectie

Het productengamma van Power Sound facilitair voor video projectie is zeer uitgebreid. We kunnen zowel voor een klein budget een video projectie realiseren als high-end projecties. Hiervoor werken we met professionele merken.