De perfecte audiovisuele installatie, geef uw gasten wat ze verdienen

Audiovisuele installaties brengen boodschappen over. Als de boodschap niet begrepen wordt kost u dit, vroeg of laat, omzet. Power Sound heeft zich door 40 jaar ervaring gespecialiseerd in professionele audiovisuele installaties. Dit zorgt er voor dat wij u van A tot Z kunnen begeleiden in zowel het aankooptraject als de gehele levensduur van uw installatie.

Vaste geluidsinstallaties

Projectie tbv presentaties

Grote beeldschermen

Camerabewaking

De meerwaarde van Power Sound

U kunt bijna overal audiovisuele apparatuur kopen, Power Sound onderscheidt zich door een stap verder te gaan. Ons bedrijf is actief in zowel de verkoop als de verhuur van AV apparatuur. Meer dan 80% van de materialen die wij verkopen zijn materialen waar wij zelf dagelijks mee werken. Onze uitgebreide kennis van deze materialen zetten wij in voor uw installatie en zorgt er voor dat we goed bekend zijn met de onderhoudsbehoefte van uw materialen. In het geval van een storing hoeft u nooit zonder installatie te zitten, Power Sound zorgt voor tijdelijke vervanging van defecte apparatuur met vergelijkbare materialen uit haar uitgebreide verhuurvoorraad. Reparaties worden uitgevoerd door onze eigen technische dienst met uitwijkmogelijkheden naar de experts van onze leveranciers. Ten slotte leveren wij al onze installaties ready-to-use op. Een nette afwerking en duidelijke gebruiksinstructie zijn vanzelfsprekend. Zo maken wij een geluidsinstallatie kopen tot een waardevolle en duurzame investering.

Power Sound Facilitair, alles in één hand!

Sinds 1980 is Power Sound Facilitair een professionele partner op het gebied van verkoop en verhuur van geluidsinstallaties. Na de groeiende vraag naar andere producten hebben we ons productassortiment verbreed. Zo leveren we geluids- licht- en videoinstallaties aan bedrijven, overheden, culturele instellingen, zorginstellingen en particulieren. Producten worden op offertebasis of bestelling verkocht. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via het webformulier of 0524-514087.