Vaste geluidsinstallaties met de beste prijs/kwaliteitverhouding

Power Sound facilitair levert sinds 1980 professionele vaste geluidsinstallaties. We bieden een krachtig productpakket waarmee we voor iedere situatie de perfecte oplossing kunnen bieden. Vaste geluidsinstallaties worden vaak opgeleverd in combinatie met videoprojectie of grote beeldschermen.

Het installeren van een vaste geluidsinstallatie bij de Bonte Wever te Assen.

Verschillende toepassingen

We kunnen voor iedere denkbare situatie een installatie leveren. Van klaslokaal tot voetbalstadion en van kerkgebouw tot theaterzaal, niets is te gek. 

Het zwembad van Center Parcs de Huttenheugte, waar een vaste geluidsinstallatie van Power Sound facilitair dienst doet.
Het à la carte restaurant van de Bonte Wever waar Power Sound facilitair een vaste geluidsinstallatie heeft geïnstalleerd.

Eenvoudige bediening

Een van de belangrijkste factoren in een succesvolle audio installatie is een eenvoudige bediening, daarom heeft u ruim keuze in eenvoudig te bedienen mixers en wandregelaars.

Een eenvoudig te bedienen mixer voor vaste geluidsinstallaties.
Een eenvoudig te bedienen wandmodule voor vaste geluidsinstallaties.

De beste merken en producten

Een investering in een geluidsinstallatie wordt niet ieder jaar gedaan. In een ideale situatie heeft de opdrachtgever minimaal 10 jaar geen omkijken meer naar de aangeschafte installatie. Om een zo lang mogelijke levensduur en een zo goed mogelijke kwaliteit te garanderen werken we daarom met een assortiment met de beste merken.

BOSE professional is een merk voor luidsprekers, versterkers en aansturing.
QSC is een merk voor luidsprekers, versterkers en aansturing.
APART is een merk voor luidsprekers, versterkers, afspeelapparatuur en aansturing.

Goede garantie en service

De meeste producten welke Power Sound factilitair installeert zijn voorzien van minimaal 5 jaar fabrieksgarantie. Ook zijn na de garantieperiode in veel gevallen producten nog te repareren, zo heeft u lang plezier van uw investering.. Onze eigen technische dienst kan defecte materialen bij u demonteren en terugplaatsen, daarnaast behoren ook tijdelijke oplossingen tot de mogelijkheden.

Groot aanbod aan producten

We beschikken over een compact kernassortiment met de meest geplaatste producten. De producten in dit assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede prijs/kwaliteit verhouding, degelijkheid en bedieningsgemak. Omdat we een groot inkoopnetwerk hebben kunnen we ook een groot assortiment specials en producten van andere merken leveren.