Grote beeldschermen, ook met daglicht een perfecte beeldweergave!

Power Sound facilitair levert sinds 1980 oplossingen voor videoweergave. We kunnen op bijna iedere locatie grote beeldschermen realiseren. Vaak worden video installaties opgeleverd in combinatie met een vaste geluidsinstallatie.

Deze 98" TV welke we geïnstalleerd hebben is een mooi voorbeeld van grote beeldschermen.

Zowel grote beeldschermen voor videoweergave als voor presentaties, horeca en retail

In iedere situatie bieden we een oplossing. Voor retail / horeca bieden we betaalbare oplossingen met eenvoudige schermen, denk hierbij aan weergave van menukaarten of aanbiedingen. Voor presentaties en videoweergave plaatsen we grote beeldschermen als een vervanging van projectie, dit komt veel voor op locaties met veel lichtinval.

Grote beeldschermen kunnen gebruikt worden om aanbiedingen en producten te presenteren.

Full-HD of 4K

De techniek staat steeds hogere resoluties toe, waardoor u de keuze moet maken tussen 4K en Full-HD. Wij adviseren u graag over de verschillen en wat voor u de meest interessante oplossing is.

Touchscreen oplossingen

Zowel voor computermonitoren als grote beeldschermen kunnen we touchscreen oplossingen aanbieden. Touchscreens zijn een mooie oplossing voor klaslokalen, ze betrekken het publiek beter bij een presentatie dan een normaal scherm. Het toevoegen van een compacte mini-pc maakt het mogelijk een touchscreen stand-alone te gebruiken, deze oplossing staat beter bekend als een digi-bord

Grote beeldschermen met touchscreen zijn perfect voor gebruik in klaslokalen.

Keuze uit vaste montage of verrijdbare voeten

Ons bedrijf levert grote beeldschermen inclusief muurmontage of op een mobiele voet. Het is mogelijk om mobiele voeten uit te voeren met (elektrische) hoogteverstelling. Er zijn veel mogelijkheden, daarom adviseren wij u graag persoonlijk.

Verrijdbare mobiele voeten kunnen het gebruik van grote beeldschermen makkelijker maken.

De juiste merken voor een goede oplossing

We zijn dealer van een groot aantal professionele merken voor grote beeldschermen en toebehoren zodat het mogelijk is om voor iedere situatie de juiste oplossing te bieden.