Geluid apparatuur kopen

U kunt bijna overal geluidsapparatuur kopen, Power Sound onderscheidt zich van andere bedrijven door een stap verder te gaan. Onze doelgroep bestaat uit bedrijven en instellingen die begrijpen wat de waarde is van goed geluid en goede service. Wanneer gasten betalen voor een kaartje of wanneer het overbrengen van uw boodschap aan uw gasten van vitaal belang is zijn wij uw partner. Wij onderscheiden ons door:

Het beste advies, gebaseerd op ervaring door eigen gebruik

Ons bedrijf is naast verkoop ook zeer actief in de verhuur van geluidsapparatuur. Meer dan 80% van de materialen die wij verkopen zijn materialen waar wij zelf dagelijks mee werken. Dit zorgt er voor dat wij heel goed weten wat de beste producten zijn voor verschillende toepassingen. Daarnaast kennen wij de onderhoudsbehoefte van uw materialen en kunnen wij ook de best accessoires en transportmogelijkheden adviseren.

Producten met de beste prijs/kwaliteitverhouding

Power Sound werkt met producten met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Dit zijn producten met een goede garantietermijn, eenvoudige bediening, betrouwbaar en klankmatig goed. Daarnaast bieden we voor sommige producten nog enkele premium opties. Onze meest gangbare producten hebben we in een brochure verzameld.

Mogelijkheden tot bijhuren

Een groot deel van de producten welke u bij ons kunt kopen kunt u ook bijhuren. Stel u voor dat u een nieuwe geluidsinstallatie nodig heeft voor het versterken van presentaties. U ontvangt 10x per jaar 100 gasten en 1x per jaar 200 gasten. Voor 100 gasten heeft u twee luidsprekers nodig, voor 200 gasten heeft u vier luidsprekers nodig. U kunt dan vier luidsprekers kopen, of u kunt twee luidsprekers kopen en 1x per jaar 2 luidsprekers bijhuren. Vaak is bijhuren de meest interessante oplossing.

Vervangend materiaal service

In het geval van een storing hoeft u nooit zonder geluidsinstallatie te zitten, Power Sound zorgt voor tijdelijke vervanging van defecte apparatuur met vergelijkbare materialen uit haar uitgebreide verhuurvoorraad. Binnen de garantietermijn is van vervangend materiaal gedurende een reparatie kostenloos.

Reparatiedienst

Reparaties worden uitgevoerd door onze eigen technische dienst met uitwijkmogelijkheden naar de experts van onze leveranciers.

Flightcase / transportmiddelen service

De producten welke bij Power Sound gekocht worden kunnen vaak geleverd worden met flightcases, koffers of transporthoezen. Indien er geen standaard transportmiddelen beschikbaar zijn kunnen wij deze op maat voor u maken.

Duidelijke gebruiksinstructie en opstartservice

Al onze audio producten worden opgeleverd als compleet product. Een duidelijke gebruiksinstructie is vanzelfsprekend. Indien gewenst kunnen wij het product een keer met u opbouwen. Als extra service is het mogelijk om bijvoorbeeld bij de eerste keer gebruiken een technicus te leveren. U krijgt zo een vliegende start en haalt het meeste uit de installatie. Zo maken wij een geluidsinstallatie kopen tot een waardevolle en duurzame investering.