Presentatietechniek & facilitaire materialen bijeenkomst RVS Vereniging i.o.v. Drenthe College

In opdracht van / in samenwerking met het Drenthe College ondersteunden we de RVS Vereniging met hun bijeenkomst. De RVS vereniging organiseert regelmatig dagen voor haar leden waarbij er presentaties worden gegeven op het gebied van RVS en innovaties. Daarnaast zijn deze dagen mooie netwerkmogelijkheden voor de leden. Dit keer werd de RVS bijeenkomst bij het Drenthe College te Emmen georganiseerd, Power Sound facilitair verzorgde de presentatietechniek en facilitaire materialen.

Voor de presentaties maakten we gebruik van onze nieuwe 75″ LED TV‘s. Deze TV’s zijn groot genoeg om in veel situaties projectieschermen te vervangen. Ter referentie: Een gemiddeld projectiescherm is 2m breed x 1,13m hoog. Een 75″ TV is 1,87m breed x 1,05m hoog. Een groot voordeel van de TV’s ten opzichte van projectie is het niet hoeven verduisteren van de ruimte. Daarnaast hoeven er geen beamers in de zaal geplaatst te worden en staat een TV op een trussvoet chiquer. Alle presentaties waren duidelijk zichtbaar voor de +/- 80 bezoekers.

Met DPA 4099 headsets zorgden we er voor dat de sprekers comfortabel konden presenteren. In combinatie met een Sennheiser 945 draadloze handmicrofoon, QSC K10 actieve luidsprekers en een Allen & Heath QU-16 digitale mixer kwam de boodschap goed over.

Met CLF tricolor armaturen hebben we de zeepfabriek van het Drenthe College in gekleurd licht gezet. De RVS metalen vaten en leidingen gecombineerd met het gekleurde licht vormden het perfecte decor voor de RVS vereniging.

Naast presentatietechniek plaatsten we een net afgewerkt podium, een 80-tal gekoppelde stoelen, statafels met gekleurd linnen en kamerschermen. Al deze materialen maakten een mooi totaalpakket waarmee we de leslocatie omtoverden tot een gezellige en strakke presentatie, netwerk en borrel locatie.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een evenement of het inhuren van materialen en technici? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.