Licht, geluid en tribune voor optreden Chor Just MusicVoor het concert QueerBeet II verzorgde Power Sound de licht- en geluidstechniek en facilitaire ondersteuning. Het 70 koppige koor Just Music zong hier onder begeleiding van een orkest met 30 muzikanten. Het repertoire bestond uit een twintigtal (tijdloze) hits en klassiekers.

3D tekening van de locatie

Ter voorbereiding van de show maakten we een 3D tekening van de locatie. Op basis hiervan konden we de klus eenvoudig voorbereiden.

Lichtontwerp

Het lichtontwerp bestond uit toplicht aangevuld met frontlicht, gekleurde uplighters en een viertal krachtige spots. Met deze spots konden patronen (gobo’s) op het plafond geprojecteerd worden, wat in combinatie met de uplighters en het frontlicht een zeer sfeervolle combinatie gaf.

Geluidsinstallatie

Voor het geluid werd gebruik gemaakt van een tweetal Electro Voice QRX-153/75 toppen. Deze luidsprekers bestaan uit een 15″ woofer voor het laag, een krachtige 8″ hoorn voor het mid en een 3″ hoorn voor het hoog. Deze luidsprekers zijn zeer geschikt voor orkest en koorversterking door het hi-fi geluid wat ze produceren.

De QRX luidsprekers werden gevlogen in statieven en aangevuld met 2 Electro Voice ZX1 frontfills en 4 QSC KW181 subs.

Met meer dan 800 man enthousiast publiek was het evenement een groot succes. De reacties waren erg positief. Wilt u ook informatie over geluidsversterking of (show)verlichting? Neem gerust contact op en laat u verrassen door de mogelijkheden.