Prijsindicatie inclusief installatie

2.945,00(excl. BTW)

Wanneer u een presentatie geeft voor grote groepen of in grote ruimtes kan het fijn zijn om geluidversterking te hebben. Deze set bestaat uit een mengversterker met een ingebouwde internet radio, een professionele draadloze handmicrofoon, een inprikpunt waarop een laptop aangesloten kan worden en een viertal hoge kwaliteit design plafondspeakers.

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.

Beschrijving

Wanneer u een presentatie geeft voor grote groepen of in grote ruimtes is het fijn voor het publiek om geluidversterking te hebben. Deze set bestaat uit een mengversterker met een ingebouwde internet radio, een professionele draadloze handmicrofoon, een inprikpunt waarop een laptop aangesloten kan worden en een viertal hoge kwaliteit design opbouwspeakers. De opbouwspeakers kunnen in het wit, zwart en tegen meerprijs in iedere kleur gespoten worden geleverd en ze kunnen netjes worden weggewerkt in een systeemplafond.

De opbouwspeakers worden meestal strak onder het plafond gemonteerd. Een opbouwspeaker is bij een laag plafond vaak voordeliger dan een plafondspeaker. Dit omdat een opbouw speaker in een ruimte met een plafond van 2,5m hoog makkelijk tot 7 meter diep werpt, terwijl een plafondspeaker maar een gebied van +/- 3 x 3m kan voorzien van geluid. Ook is een opbouw speaker de beste oplossing voor ruimtes waar mogelijkheden zijn voor het inbouwen van speakers in het plafond.

Omvang levering:

  • 4x BOSE hoge kwaliteit design opbouwspeaker
  • 1x Mengversterker
  • 1x Internet radio module tbv mengversterker
  • 1x Inprikpunt tbv aansluiten van een laptop en microfoon
  • 1x Draadloze microfoon hoge kwaliteit
  • Installatiematerialen, bekabeling en arbeid (schatting o.b.v. gemiddelde installatie)

 

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.