Prijsindicatie inclusief installatie

4.395,00(excl. BTW)

Wanneer u een film wil kijken is goed beeld uiteraard belangrijk. Een groot deel van de beleving komt echter uit het geluid. Dit systeem betreft een hoge kwaliteit 7.2 systeem met designspeakers, een receiver en krachtig laag. Een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.

Beschrijving

Wanneer u een film wil kijken is goed beeld uiteraard belangrijk. Een groot deel van de beleving komt echter uit het geluid. Dit systeem betreft een hoge kwaliteit 7.2 systeem met designspeakers, een receiver en krachtig laag. Een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Professioneel systeem
Vaak worden er concessies gedaan door het plaatsen van een soundbar met ‘virtueel surround’. Natuurkundig gezien is het niet mogelijk om met een soundbar de zelfde ervaring te krijgen als met een goed geïnstalleerd home-theater systeem. De meeste hedendaagse soundbars klinken uiteraard niet verkeerd, maar zodra u een blinde test doet zult u verbluft zijn naar de meerwaarde van een professioneel systeem.

Denon receivers
De home theater systemen welke Power Sound installeert zijn opgebouwd rondom Denon receivers. Deze receivers beschikken over de nieuwste features zoals 8K ondersteuning, mogelijkheden om audio te streamen via bijvoorbeeld Spotify, de mogelijkheid om meerdere zones in huis zoals de keuken te koppelen,  een bluetooth uitgang voor slechthorenden en een krachtige ingebouwde versterker.

Cornered audio luidsprekers
Als luidsprekers wordt er gebruik gemaakt van het hoge kwaliteit merk Cornered Audio. De design luidsprekers van Cornered Audio passen in ieder interieur en zijn subtiel weg te werken. Doordat de luidsprekers bedoeld zijn om in hoeken te plaatsen, vandaar ook de naam Cornered Audio, krijgen ze een extra vol geluid door het ‘boundary loading’ effect. Dit natuurkundige fenomeen zorgt er voor dat u met een kleinere speaker een net zo warm en vol geluid kunt realiseren als met een grotere speaker.

Subwoofers
Als subwoofers plaatst Power Sound subs van B&W. Deze luidsprekers van dit gerenommeerde merk hebben de benodigde kracht om de laagste tonen weer te geven.

Omvang levering:

  • 1x Denon Receiver
  • 1x Front Left / Right set bestaande uit 2x Cornered Audio speaker met 5 1/4″ woofer + 5 1/4″ slave + 1″ silk dome tweeter – Leverbaar in zwart, wit of in kleur gespoten.
  • 1x Virtueel Front Center set bestaande uit 2x Cornered Audio speaker met 5 1/4″ woofer + 5 1/4″ slave + 1″ silk dome tweeter – Leverbaar in zwart, wit of in kleur gespoten. Door één speaker boven en één speaker onder het scherm te plaatsen wordt een ‘virtueel’ center kanaal gecreëerd. Het center kanaal omvat vooral de spraak van de acteurs. Het virtuele center geeft het gevoel dat de spraak echt uit de monden van de acteurs komt.
  • 1x Back Left / Right set bestaande 2x Cornered Audio speaker met 4″ woofer + 1″ silk dome tweeter – Leverbaar in zwart, wit of in kleur gespoten. Het toevoegen van rear kanalen aan een standaard 2.1 of 3.1 set is het minimale voor het bekende ‘surround’ effect.
  • 1x Side Left / Right set bestaande uit 2x Cornered Audio speaker met 4″ woofer + 1″ silk dome tweeter – Leverbaar in zwart, wit of in kleur gespoten. Het toevoegen van side kanalen aan een surround zorgt voor meer diepte in het geluidbeeld. Vooral in grotere ruimtes kan dit veel toevoegen omdat de side speakers het gat tussen de front left / right en rear left / right speakers mooi opvullen.
  • 2x Subwoofer B&W 10″ – Leverbaar in zwart, wit of in kleur gespoten. Een enkele subwoofer produceert ‘knopen en buiken’. Dit betekent dat bepaalde frequenties in delen van de ruimte harder en andere delen zachter zijn. Het toevoegen van een 2e subwoofer compenseert dit effect en zorgt voor strakker laag op alle luisterposities.
  • Installatiematerialen, bekabeling en arbeid (schatting o.b.v. gemiddelde installatie)
  • Professioneel inregelen van de installatie

Let op: Dit betreft een home theater audio set, er wordt geen beeldscherm of projector meegeleverd. Uiteraard kunnen we wel adviseren of een beeldscherm of projector leveren.

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.