Prijsindicatie inclusief installeren

2.395,00(excl. BTW)

Projectoren zijn nog altijd de goedkoopste manier om een groot beeld te creëren. Dit maakt projectie een veel toegepaste techniek waar nog altijd veel in wordt geïnnoveerd. Deze oplossing betreft een beamer met plafondbeugel en een handmatig oprolbaar projectiescherm met een beeldgrootte van 144 x 230 cm (19:10). Let wel goed op: Wanneer er licht op het projectiescherm valt vermindert de kwaliteit van de projectie significant.

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.

Beschrijving

Projectoren zijn nog altijd de goedkoopste manier om een groot beeld te creëren. Dit maakt projectie een veel toegepaste techniek waar nog altijd veel in wordt geïnnoveerd. Deze oplossing betreft een beamer met plafondbeugel en een handmatig oprolbaar projectiescherm met een beeldgrootte van 144 x 230 cm (19:10). De breedte van het scherm is vergelijkbaar met een 103″ beeldscherm. Let wel goed op: Wanneer er licht op het projectiescherm valt vermindert de kwaliteit van de projectie significant.

Projectoren voor presentaties zijn, net zoals deze projector, vaak in 16:10 beeldverhouding. Hierbij blijft er net wat meer hoogte over voor bijvoorbeeld excel sheets.

Omvang levering:

  • 1x Beamer 5000 lumen
  • 1x Plafondbeugel
  • 1x Inprikpunt tbv aansluiten laptop via HDMI
  • 1x Projectiescherm 144 x 230 cm elektrisch
  • 1x wandschakelaar scherm omhoog / scherm omlaag
  • Prijsindicatie is inclusief installatiematerialen, bekabeling en arbeid (schatting o.b.v. gemiddelde installatie)
  • Prijsindicatie is exclusief reiskosten

 

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.