Prijsindicatie inclusief installeren

1.295,00(excl. BTW)

Afgelopen jaren worden in plaats van projectieschermen en beamers steeds vaker beeldschermen toegepast voor presentaties. Door betaalbare afmetingen tot wel 85″ en het voordeel dat de ruimte niet verduisterd hoeft te worden bieden beeldschermen grote voordelen. Deze oplossing betreft een 55″ beeldscherm geschikt voor presentaties.

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.

Beschrijving

Afgelopen jaren worden in plaats van projectieschermen en beamers steeds vaker beeldschermen toegepast voor presentaties. Door betaalbare afmetingen tot wel 85″ en het voordeel dat de ruimte niet verduisterd hoeft te worden bieden beeldschermen grote voordelen.

Dit beeldscherm betreft een 55″ scherm met een 4K resolutie (3840 x 2160 pixels). De grote kijkhoek van 178 graden en de maar liefst 4 HDMI poorten maakt het zeer geschikt voor gebruik in zakelijke en andere professionele toepassingen.

Let op: Dit betreft een beeldscherm, geen televisie. Er is dus geen tuner ingebouwd.

Omvang levering:

  • 1x Hoge kwaliteit beeldscherm 55″ (beeldgrootte +/- 122 x 69 cm)
  • 1x Muurbeugel (optioneel kantelbeugel)
  • 1x Inprikpunt tbv aansluiten laptop via HDMI
  • Installatiematerialen, bekabeling en arbeid (schatting o.b.v. gemiddelde installatie)

 

Installatiewerk is maatwerk, we maken graag een vrijblijvende offerte specifiek voor uw situatie. Dit product is een voorbeeld van de mogelijkheden.