80,00(excl. BTW)

Set van 2 krachtige 250W led moving head spots met 12-27 graden zoom, frost filter en zeer mooie warme kleuren.

Beschrijving

Showlicht wordt vaak geplaatst achter de artiesten of DJ, en zorgt met effecten en bewegingen voor een spectaculaire show. In sommige gevallen wordt showlicht ook verder naar voren geplaatst op een podium. Een voorbeeld is een set moving heads op trusspalen, of LED strips of effecten vanaf een DJ booth. Door op verschillende niveaus en afstanden met showlicht te werken kan diepte gecreëerd worden.

De IS-250 is een krachtige 250W LED spot met zeer mooie kleuren, zoom en frost filter.

Omvang levering:

1x flightcase
2x Infinity IS-250 spot
2x Powercon aanvoer kabel
4x Quicklock haak

Bediening / sturing

Moving heads zijn zeer uitgebreide armaturen. Voor een borrel zou u het armatuur met een DMX tafel kunnen instellen om bijvoorbeeld een gobo te projecteren op een muur. Dit zou kunnen met een vrij eenvoudige stuurtafel. Om bij een show het maximale uit het armatuur te halen raden we aan om een krachtigere lichtstuurtafel te gebruiken.

Productinformatie

De Infinity® iS-250 movinghead is de verbeterde versie van de zeer populaire Infinity iS-200. Dankzij de hoge lichtopbrengst, de snelle bewegingen en de vele functies is de iS-250 een zeer veelzijdig apparaat voor zelfs de meest veeleisende verlichtingsprofessionals!

Het apparaat heeft een indrukwekkend vermogen van 250 W, een verfijnd optisch systeem en een elektrisch zoombereik van 12°-27°. Operators zullen met name onder de indruk zijn van de verbeterde optiek en output.
De iS-250 bevat ook twee gobowielen met 15 gobo’s voor speciale straaleffecten en prachtige projecties. In combinatie met de 14 kleuren, een roterend prisma met 3 facetten en de gemotoriseerde focus en diafragma is het mogelijk om de output van deze fixture op alle vlakken aan te passen.

Dankzij de quick-lock schroeven is de bovenkant eenvoudig te verwijderen voor het snel en gemakkelijk verwisselen van gobo’s of het uitvoeren van onderhoud. De Powercon- en Neutrik-aansluitingen zorgen voor betrouwbare verbindingen in elke situatie.