100,00(excl. BTW)
Categorie:

Beschrijving

Algemene informatie

Zeer eenvoudig te bedienen lichtstuurtafel met grootse mogelijkheden. 2 universes, touchscreen, uit te breiden met een extra touchscreen.

Omvang levering

  • 1x Lichtstuurtafel Lampy 40 2U in kist
  • 1x Touchscreen 23″
  • Benodigde hdmi / usb bekabeling

 

Omschrijving fabrikant

De Showtec LAMPY 40 2U is een volledig uitgeruste DMX controller met state-of-the-art look & feel ontworpen om statische en bewegende lichteffecten te besturen, geschikt voor diverse locaties. Het industrieel, zwevend ontwerp, met 10,1″ touchscreen en multikleuren LED indicatoren, stelt je in staat om een snelle en overzichtelijke workflow te creëren op een uiterst intuïtieve manier. Het rangschikken van bestaande elementen is nu gemakkelijker dan ooit tevoren met aanpasbare werkruimten en Fixture View voor een duidelijke virtuele podium lay-out met eenvoudige ‘kies, sleep en plaats’ besturing. Je kunt ook gemakkelijk elk gewenste kleur selecteren en een volledige controle uitoefenen op je bewegende lichteffecten.

De LAMPY 40 2U stelt je in staat om een externe (touch)screen monitor aan te sluiten en om mobiele controle te krijgen over je verlichting via je iPad of tablet, aangezien hij OSC verenigbaar is. Je kunt eenvoudig gecompliceerde en adembenemende show effecten creëren met zijn ingebouwde effecten motor. In tegenstelling tot vergelijkbare DMX controllers heeft de LAMPY 40 2U niet minder dan vier encoder wielen met 1.3″ OLED-display voor visuele functie-informatie.

LAMPY consoles maken gebruik van de Atlabase library die meer dan 21.000 fixture files bevat.

De Showtec LAMPY 40 2U stelt je in staat om tegelijkertijd twee universes aan te sturen inclusief externe monitor functies en tweede Fixture View. Zijn 1024 DMX kanalen zijn bestuurbaar via DMX, ArtNet en sACN.

Indien 10 multifunctionele faders en 10 playback faders met cue-knoppen voldoende zijn voor je activiteiten, raden we je aan om onze LAMPY 20 te bekijken met 10 in plaats van 30 multifunctionele faders met behoud van 9 geheugen pagina’s voor voldoende opslagruimte.