275,00(excl. BTW)

Stevige witte tent-up. Ideaal voor gebruik voor evenementen waarbij een bouwtent te duur is of te lang duurt om te plaatsen maar waarbij kwaliteit wel belangrijk is.

Categorie:

Beschrijving

Betreft een set gekoppelde professionele tent-ups met zijwanden. De tent-up is volledig open te gebruiken en volledig dicht te maken. Ook is het mogelijk om een deel van de wanden te plaatsen en zo bijvoorbeeld een hoek of u-vorm te creƫren. Het is mogelijk om meerdere tent-ups te koppelen met behulp van regengoten. Dit maakt het mogelijk om grotere tenten te bouwen. Ieder segment van 4,5 x 3m heeft vier poten, bij het koppelen van tenten moet u dus rekening houden met meerdere poten aan de langste zijde van de tent. De tent-up wordt afhankelijk van de ondergrond vastgezet met haringen of met waterzakken.

Belangrijk:

  • Tent-ups worden alleen verhuurd inclusief op- en afbouw door Power Sound. De prijs in dit artikel is uitgaande van op- en afbouw tijdens kantooruren en exclusief transportkosten.
  • De in dit artikel ingecalculeerde manuren zijn alleen voor het op- en afbouwen van de tent.
  • Het is niet toegestaan om vuur, barbecues of andere sterk geurende zaken te gebruiken in nabijheid van de tent-ups.
  • Het is niet toegestaan om zaken te bevestigen aan de tent-ups door middel van plakband, nietjes of andere bevestigingsmiddelen die sporen nalaten.
  • Het is niet toegestaan om zaken zoals confetti of gekleurd papier te gebruiken in nabijheid van de tent.
  • De tent is zonder vloer.