75,00(excl. BTW)

Zeer krachtige hazer / rookmachine Antari F-7, ideaal voor bijvoorbeeld sporthallen. Met ingebouwde kantelbare ventilator. Inclusief vloeistof.

Beschrijving

Een hazer produceert een dunne rook waardoor er een soort nevel in de ruimte gaat hangen. Deze nevel maakt lichtstralen zichtbaar. Dit zorgt er voor dat effectlicht en lasers zichtbaar zijn. Haze wordt gebruikt bij bijna alle liveshows, DJ optredens en dansshows.

Een rookmachine is een effectmachine die een dikke rook creƫert. De F-7 is naast een uitstekende hazer ook uitgerust met een rook functie.

De Antari F-7 is een zeer krachtige hazer / rookmachine combinatie. Hij is krachtig genoeg voor een sporthal. Uiteraard is de hazer ook geschikt voor kleinere ruimtes. Met ingebouwde kantelbare ventilator. Inclusief vloeistof.

 

Omvang levering:

  • 1x Antari F-7 hazer/rookmachine
  • 1x Vulling rookvloeistof

 

Bediening / sturing

Zowel de ventilator (snelheid) als de rook / haze functies zijn op het apparaat te regelen of op afstand via DMX aan te sturen. Voor sturing op afstand heeft u een dmx sturing nodig. De eenvoudigste stuurtafel is hier al geschikt voor.