225,00(excl. BTW)

Kleine podiumwagen, geschikt voor kleine bands of bijvoorbeeld sinterklaas. De afmetingen zijn 6×2,30×2,30m.

SKU:
8486.03
Categorie:

Beschrijving

Mobiele podiumwagen met een bruikbare ruimte van 6m breed x 2,3m diep x 2,3m hoog. Dit podium is een interessante low budget oplossing, daarom wordt het veel gebruikt op jaarmarkten en braderieën. Voorbeelden van toepassingen zijn optredens van kleine bandjes, zanggroepen en zangers op jaarmarkten en het ontvangen van Sinterklaas.

Extra opties voor podiumwagen klein

De podiumwagen kan worden uitgebouwd met podium elementen wat het mogelijk maakt om een catwalk te plaatsen. Ook kan de podiumwagen gebruikt worden als een overkapt gedeelte van een groter podium of terras. De uitbouw is niet overkapt.

Een trap wordt standaard bijgeleverd. Deze trap kan aan de voorzijde of achterzijde (deur) worden geplaatst.

De podiumwagen is los te huren maar kan ook worden geleverd in combinatie met geluid, licht, truss en meubilair.

Levering en kosten

Het podium wordt in overleg voorafgaande aan het evenement opgebouwd en na het evenement afgebouwd. Opbouwen duurt 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de locatie en omstandigheden, en wordt door de chauffeur gedaan.

De prijs van €225,- is de prijs voor de podiumwagen zonder extra opties en exclusief transportkosten, wel zijn de kosten voor op- en afbouw inbegrepen. De prijs is een dagprijs, dit betekent dat u de podiumwagen 1 dag kunt gebruiken voor deze prijs. Als uw evenement van 8 uur ’s avonds tot 3 uur de volgende ochtend duurt valt dit onder één dag.

Een uitbouw met podiumelementen en sommige andere opties moeten met twee man worden opgebouwd. Hiervoor worden de manuren + reisuren van de tweede persoon gerekend. Het is mogelijk om af te spreken dat u een vrijwilliger levert voor het assisteren van de chauffeur met op- en afbouw van de opties, hierdoor kunt u kosten besparen.

Specificaties

  • Het podium is 6m breed en 2,3m diep (13,8m2).
  • De binnenhoogte is 2,3m.
  • Hoogte vloer vanaf de grond is ongeveer 1m afhankelijk van de ondergrond.
  • Opbouwtijd (zonder extra opties) is 15 tot 30 minuten afhankelijk van de locatie.