Veelgestelde vragen

 • Bezorgen jullie ook in … ? (verhuur bestellingen)

  Let op: Dit heeft alleen betrekking op verhuur materialen. Wij hebben geen vast bezorg gebied. Ons magazijn is gevestigd in Coevorden (Drenthe).  In principe bezorgen wij overal in Nederland en een klein deel van Duitsland, wel kijken wij of uw bestelling economisch interessant is voor zowel u als klant als voor ons als leverancier.

  Bijna al onze bezorgingen worden door onszelf of een lokaal gevestigde koerier uitgevoerd. Een verhuur bestelling heeft het kenmerk dat de materialen bezorgd moeten worden (= afstand x 2) en weer opgehaald (= afstand x 2). Als u op 250 kilometer afstand een bestelling plaatst moet er dus 1000 kilometer gereden worden voor uw bestelling. De kilometerkosten lopen dus snel op. Een bestelling van €50,- uit Amsterdam wordt dan ook niet aangenomen. Een bestelling van €500,- voor een specialistisch product waarbij u bereid bent om een kilometer vergoeding te betalen kan echter wel economisch interessant zijn.

  Bij sommige klussen moeten de materialen bediend worden door een technicus van Power Sound of duurt de klus maar enkele uren. Indien het goedkoper is om de uren van de bezorger te betalen dan de bezorger terug te laten rijden kan de bezorger op locatie blijven wachten.

 • Hoe bepalen jullie de verhuurprijs van een product?

  De prijs van een verhuurproduct wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. De belangrijkste zijn:

  1) De hoeveelheid benodigde arbeid om het product netjes bij de klant te krijgen. Een product wat geteld (bestek), gesorteerd (garderobenummers) of gewassen (linnen) moet worden kost meer geld dan een product wat compleet bij de klant weg komt (een stapel met 20 stoelen).

  2) De kostprijs van het product. Een duur product is duurder om te huren dan een vergelijkbaar goedkoper product.

  3) De vraag naar het product. Als een product wekelijks wordt gehuurd hoeft het minder huur op te brengen dan een product wat één keer per jaar wordt verhuurd.

  4) De levensduur van het product.

  5) De hoeveelheid ruimte wat het product nodig heeft in het magazijn / transport.