Camerabewaking laten installeren

U wilt uw woning, bedrijfshal of winkel beveiligen met een professioneel bewakingssysteem? En u zoekt een professionele installateur met verstand van camerasystemen? Dan bent u bij Power Sound aan het juiste adres. Power Sound facilitair is installateur en verhuurder van o.a. professionele geluid- en lichtinstallaties en bewakings- en toezichtcamera’s. Als er een stekker aan zit, dan weten wij er raad mee!

Uw wensen en situatie als uitgangspunt
Wij nemen uw wensen en pand(en) als uitgangspunt, niet de techniek. Beveiligingscamera’s kunt u online in alle soorten en maten vinden, maar welke past nu precies bij uw wensen? En waar vindt u een installateur die alles netjes bij u installeert? Wij zijn geen handelaar in bewakingscamera’s, wij zijn eerst en vooral uw adviseur en totaalinstallateur. Ook na de installatie kunt op ons rekenen voor service en support zodat uw systeem perfect blijft werken.

Cameratoezicht, bewaking en controle
Bij cameratoezicht is het doel om een object of mensen live in de gaten te houden, de beelden worden rechtstreeks bekeken. Bij camerabewaking is het doel om beelden van objecten of mensen op een later moment terug te kunnen kijken, op te kunnen slaan en eventueel te kunnen verspreiden. Als derde en minder bekende optie worden camera’s veel gebruikt voor controle. Denk hierbij aan crowd control, kentekenherkenning en people counting. Hierbij kunnen externe objecten en systemen gekoppeld worden aan camerasystemen, voorbeelden zijn slagbomen, hekken en toegangspoortjes. Met alle toepassingen hebben wij ruime ervaring.

Onze werkwijze
Geen pand of situatie is gelijk. Daarom bieden wij altijd maatwerk. Wij komen bij u langs om alle zaken te inventariseren en zo een passende oplossing te kunnen bieden. Uiteraard bespreken we ook de technische oplossing en/of koppeling met uw bestaande systemen indien nodig. We inventariseren de ophangpunten voor de camera’s en bekijken de bekabelingsmogelijkheden. Aan de hand van onze bevindingen werken we een advies uit inclusief vrijblijvende offerte.

Investering
Camerasystemen zijn altijd maatwerk en worden op offertebasis aangeboden en geïnstalleerd door onze eigen installatie professionals. U heeft al een werkend en professioneel camerasysteem met 4 camera’s vanaf +/- €1695,- exclusief B.T.W..

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie
Neemt u gerust contact op voor alle mogelijkheden en een vrijblijvende offerte op maat.

Hier vindt u onze contactgegevens. Graag tot horens!