Audac CMX725S headsets, flexibel en economisch door wisselbare kabels

Nieuw in zowel de verhuur als de verkoop zijn de Audac CMX725S headsets. Bij intensief gebruik van headsets zijn kabelbreuken niet ongewoon met als gevolg dure reparaties. De Audac CMX725S headsets zijn uniek doordat de kabels eenvoudig zijn te vervangen. De gevolgen zijn minder kosten en minder uitval door kabelbreuken.

Audac CMX725S headset microfoon

Afbeelding 1, Audac CMX725S met een lichte kleur. Goed te zien zijn de lichtgewicht constructie, een windkap en de connector voor de afneembare kabels.

De Audac CMX725S is opopvallend en biedt bewegingsvrijheid
De headsets zijn zeer geschikt voor situaties waarbij bewegingsvrijheid of onopvallendheid belangrijk zijn. De stevige, lichtgewicht en dunne headsets (afb. 1) zorgen er voor dat zelfs bij de meest intensieve dansbewegingen de microfoon op zijn plaats blijft. Doordat de Audac CMX725S slechts 19 gram weegt is zal deze ook bij langdurig gebruik niet hinderlijk aanvoelen. De Audac CMX725S is leverbaar in zowel een donkere als een lichte kleur, dit zorgt er voor dat in de meeste situaties de microfoons niet opvallen.

De microfoon biedt een goede geluidskwaliteit
Qua geluid hebben de headsets een vlakke respons en zijn ze bestand tegen relatief grote geluidsdrukken. De Audac CMX725S is omni-directionaal en wordt standaard geleverd met een windkap om de gevoeligheid voor windgeruis en ademgeluiden te verminderen. Het bereik van de microfoons is van 20 tot 20.000 Hz.


Afbeelding 2, de verschillende standaard bijgeleverde connectoren voor de Audac CMX725S

De Audac CMX725S is flexibel door verschillende kabels en connectoren
Bij de Audac CMX725S worden standaard vier verschillende kabels meegeleverd. Deze kabels voorzien van miniJack mono, miniJack stereo, 3-pins mini XLR en 4-pins mini XLR connectoren. Deze connectoren worden gebruikt door de grote merken (Shure, dB Technologies, Sennheiser en AKG) van draadloze belt-pack fabrikanten. Power Sound maakt in de verhuurvoorraad gebruik van Sennheiser beltpacks, deze zijn compatibel met de Audac CMX725S.

De Audac CMX725S is te huur en te koop bij Power Sound
U kunt bij Power Sound terecht voor zowel de aanschaf als het huren van de Audac CMX725S. U kunt de Audac CMX725S huren in combinatie met een draadloze beltpack en ontvanger. Ook zijn de losse headsets te koop voor €82,50 ex. B.T.W.. Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen of te kijken op de productpagina van Audac.