home > Verhuur - Homepagina > Verhuur - Geluid > Losse componenten

Losse geluid componenten verhuur

De losse componenten zijn onderverdeeld in onderstaande categoriën. U kunt artikelen in het winkelmandje plaatsen, uw gegevens en opmerkingen plaatsen en vervolgens een (vrijblijvende) offerte aanvragen. Deze wordt u binnen één werkdag toegezonden via de e-mail. Ook kunt u telefonisch een offerte aanvragen via 0524-514087.

 

Mengpanelen Luidsprekers Eindversterkers Muziekcomputers
Microfoons Draadloze microfoons CD-Spelers MD-Spelers
 
Platenspelers Kabels Statieven  

 

Geluid huren bij Power Sound Facilitair

Power Sound Facilitair is uw partner op het gebied van geluid verhuur. Met ruim 30 jaar ervaring kan Power Sound voor elke situatie een passende oplossing leveren. Wij zijn actief in heel het land en staan bekend om onze enthousiaste houding en goede communicatie. U kunt bij Power Sound Facilitair terecht voor losse geluid verhuur maar ook voor het huren van een complete geluidsinstallatie inclusief bediening.

Losse componenten

In de verhuur bieden wij een breed assortiment aan geluidsartikelen. Voor de meeste soorten evenementen hebben wij, om het overzicht te bewaren, basis geluidssets samengesteld. Deze kunnen naar uw eigen inzicht worden uitgebreid met losse componenten. U kunt bijvoorbeeld een kleine of een grote mixer huren op basis van uw behoefte of een set uitbreiden door extra eindversterkers en luidsprekers te huren.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl