Video apparatuur

U kunt bij Power Sound zowel LED monitoren en televisies als beamers en projectieschermen kopen. Power Sound levert sinds 2000 beamers voor vaste en mobiele installaties. De doelgroepen waar Power Sound de meeste beamers voor levert zijn horeca, bedrijven, gebedshuizen, gemeentehuizen, onderwijsgebouwen maar ook particulieren. De meest verkochte beamer installaties bestaan uit een beamer, projectiescherm, bekabeling, bevestigingsmaterialen voor zowel beamer als scherm en afspeelapparatuur.  Wilt u graag een beamer kopen of een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek? U kunt voor meer informatie contact opnemen via info@powersound.nl of 0524-514087.

Een beamer kopen? Bij Power Sound krijgt u advies op maat

Power Sound adviseert u graag in de aanschaf van een beamer. Bij voorkeur komen we bij u op bezoek voor een inspectie van de locatie, hierbij wordt dan gelet op een aantal zeer kritieke punten. Tevens gaan we in gesprek over wat u met de beamer wilt doen en welke apparatuur u aan wilt kunnen sluiten, op deze manier vinden we samen uw ideale installatie. Doordat Power Sound meer dan vijftig verschillende beamers kan leveren kunnen wij voor iedere situatie een maatoplossing bieden.

Afbeelding 1, een Full-HD beamer.

Met oog voor uw locatie

De belangrijkste voorwaarde voor het kiezen van een beamer is de locatie. De verhouding van de afstand tussen het scherm en de beamer en de grootte van het scherm zijn bepalend voor het type lens en beamer. Voor korte afstanden kunt u het beste een Short Throw beamer kopen. Deze beamers hebben een zogenaamde groothoeklens en kunnen op een afstand van slechts enkele meters een schermvullende projectie realiseren. ShortThrow beamers worden vooral gebruikt in huiskamers en horecagelegenheden. Een bijkomend voordeel van een ShortThrow beamer is dat de kans dat mensen door ‘het beeld’ lopen kleiner wordt. Naast ShortThrow beamers levert Power Sound beamers met zoomlensen voor het overbruggen van grotere afstanden. Beamers met zoomlens komen vooral voor in grote zalen zoals theaters en auditoria. Natuurlijk kunt u ook voor de minder specialistische locaties bij Power Sound terecht voor een beamer met een reguliere lens.

Afbeelding 2, deze beamer beschikt over zowel HDMI als VGA en een composiet ingang

Samengesteld voor uw wensen en gebruikssituatie

Een ander belangrijk punt waar Power Sound op let is het gebruik van de beamer en uw wensen als gebruiker. Hiervoor kunnen we een onderscheid maken in de gewenste beeldkwaliteit en de gewenste videobronnen. Niet alle beamers ondersteunen zowel VGA, HDMI als composiet (afb. 2). Zo kunt u altijd een beamer kopen welke compatibel is met de door u gewenste afspeelapparatuur zoals een dvd / blu-ray speler, notebook of video-tuner. Tevens kijken we naar uw wens wat betreft beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit van de beamer wordt grotendeels bepaald door de resolutie en de hoeveelheid ansi-lumen. De resolutie is bepalend voor de scherpte van de projectie en de hoeveelheid ansi-lumen bepaalt de prestatie in verschillende lichtomstandigheden. U kunt bij Power Sound een beamer kopen  in zowel Full HD als lagere resoluties afhankelijk van uw behoefte. Daarnaast leveren wij beamers welke zowel in het donker als bij daglicht goed presteren.

LED TV kopen

Power Sound levert sinds 2000 flatscreens voor vaste en mobiele installaties. De doelgroepen waar Power Sound de meeste LED tv’s voor levert zijn horeca, bedrijven, gebedshuizen, gemeentehuizen en onderwijsgebouwen. De meest gewilde flatscreens op dit moment zijn Full HD en Ultra HD (4K) LED tv’s en monitoren. Voor meer informatie over LED tv of monitoren of een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek nodigen wij u uit om contact op te nemen via info@powersound.nl of 0524-514087.

Advies op maat

Graag adviseert onze video specialist u over de mogelijkheden voor het plaatsen van een LED tv in uw gelegenheid. We adviseren u onder andere omtrent de grootte, kijkafstand en over de vraag of u beter voor Ultra HD 4K of toch voor FULL HD kunt gaan. Naast het uitzoeken van de perfecte LED tv voor uw situatie letten we ook op de bevestiging, afwerking en de door u gewenste te koppelen apparatuur. Niet iedere televisie ondersteunt bijvoorbeeld VGA of D-Sub, ook voor deze uitdagingen hebben we oplossingen. U kunt bij Power Sound terecht voor kleine LED tv’s en monitoren voor bijvoorbeeld videobewaking tot aan LED tv’s van 98 inch.

Afbeelding 1, deze 98 inch 4k Ultra HD LED tv installeerde Power Sound voor een overheidsinstantie. De LED tv wordt gebruikt voor educatieve doeleinden.

Ruime ervaring met LED tv’s

Naast ruime kennis beschikt het team van Power Sound over ruime ervaring op het gebied van LED tv’s voor professionele toepassingen. Zo heeft Power Sound als een van de eerste in Nederland een 4K 98 inch LED tv (afb. 1) mogen installeren, een prachtig stuk techniek van een uitzonderlijk formaat! Tevens werkt Power Sound sinds tien jaar met flatscreens in haar verhuur assortiment met als resultaat ruime ervaring met Plasma, LCD en LED tv’s.

Professionele installatie door onze specialisten

Bij Power Sound hebben we oog voor detail. Dit betekent dat we iedere vaste installatie van A tot Z wegwerken. Kabels worden verwerkt in kabelgoten en aansluitpunten verwerken we in een nette inbouwdoos welke wordt gemonteerd op een locatie naar uw keuze. Voor de montage wordt gebruik gemaakt van nette en veilige beugels om uw LED tv op te hangen. Uw video installatie wordt altijd werkend afgeleverd inclusief uitleg.

Afbeelding 2, deze 60 inch Full HD LED tv leverde Power Sound aan een multifunctioneel centrum. De tv is gemonteerd op een verrijdbare voet zodat de klant de tv in meerdere ruimtes kan gebruiken. Deze tv is specifiek voor de klant besteld en kon binnen een week worden opgeleverd. Op de foto is de tv te zien terwijl deze getest werd in onze zaak.

Het voordeel van geen voorraad

Doordat wij vooral in de zakelijke verkoop actief zijn bestaat voor ons niet de noodzaak om voorraaddragend te zijn. Het grote voordeel voor u is dat u niet geadviseerd zal worden een specifiek model aan te schaffen omdat dit model ‘al een tijdje op de plank staat’. Dit betekent overigens niet dat een snelle levering niet mogelijk is, doordat Power Sound werkt met betrouwbare leveranciers zijn de meeste producten in Nederland op voorraad. Door onze flexibele planning is het in de meeste gevallen mogelijk om binnen enkele dagen uw bestelling (afb. 2), op nette wijze ge├»nstalleerd, op te leveren bij u op locatie.