240,00(excl. BTW)

Set van 8 krachtige 250W led moving head spots met 12-27 graden zoom, frost filter en zeer mooie warme kleuren.

Categorie:

Beschrijving

Krachtige 250W LED moving head spots met zeer mooie kleuren, zoom en frost filter. Set van 8 kisten met 2 stuks in flightcase.

Omvang levering:

4x flightcase
8x Infinity IS-250 spot
8x Powercon aanvoer kabel
16x Quicklock haak

Omschrijving
De Infinity® iS-250 movinghead is de verbeterde versie van de zeer populaire Infinity iS-200. Dankzij de hoge lichtopbrengst, de snelle bewegingen en de vele functies is de iS-250 een zeer veelzijdig apparaat voor zelfs de meest veeleisende verlichtingsprofessionals!

Het apparaat heeft een indrukwekkend vermogen van 250 W, een verfijnd optisch systeem en een elektrisch zoombereik van 12┬░-27┬░. Operators zullen met name onder de indruk zijn van de verbeterde optiek en output.
De iS-250 bevat ook twee gobowielen met 15 gobo’s voor speciale straaleffecten en prachtige projecties. In combinatie met de 14 kleuren, een roterend prisma met 3 facetten en de gemotoriseerde focus en diafragma is het mogelijk om de output van deze fixture op alle vlakken aan te passen.

Dankzij de quick-lock schroeven is de bovenkant eenvoudig te verwijderen voor het snel en gemakkelijk verwisselen van gobo’s of het uitvoeren van onderhoud. De Powercon- en Neutrik-aansluitingen zorgen voor betrouwbare verbindingen in elke situatie.