home > Verkoop > Verkoop - Geluid > Service

Verkoop - Geluid - Service

Iedereen kan een luidspreker verkopen, Power Sound onderscheidt zich door een stap verder te gaan. De verkoop van materialen is slechts één onderdeel van ons dienstenpakket. Voor veel van onze klanten is hun geluidsinstallatie een stuk gereedschap. De geluidsinstallatie dient goed te klinken en bovendien altijd goed te werken. Om dit te kunnen waarmaken bieden we een aantal diensten aan. Op deze pagina vindt u informatie over installatie, onderhoud, reparaties en garantie afhandeling.

Installatie

Voor een geluidsinstallatie in bedrijf kan worden genomen wordt deze door ons geinstalleerd. Dit betekent dat wij de materialen uit de verpakking halen en netjes inbouwen in een flightcase of systeemrek. Vervolgens sluiten wij alle apparatuur in het rek op de juiste wijze aan. Op locatie installeren wij de luidsprekers met behulp van de bijbehorende bevestigingsmaterialen en trekken wij de juiste kabels. Vervolgens sluiten we uw installatie aan en regelen de apparatuur op de juiste wijze in.

Uitleg & Cursussen

Een geluidsinstallatie dient op de juiste manier gebruikt te worden om hem goed te laten klinken en schade aan apparatuur te voorkomen. Om een vaste installatie op de juiste manier te kunnen bedienen hoeft u gelukkig geen aparte studie te volgen. Wel is het fijn om enkele tips en trucs te kennen en om, onder begeleiding, het juiste gevoel te krijgen. Om deze reden biedt Power Sound uitleg en praktijkcursussen aan bij aanschaf van een geluidsinstallatie. Hiervoor maken we met u een afspraak voor een tijdstip waarop u en eventueel uw collega's aanwezig kunnen zijn. Een van onze technici legt vervolgens uit hoe de apparatuur werkt, welke knoppen u nodig heeft en welke niet. Eventueel is het mogelijk om een technicus te laten assisteren bij de eerste keer 'live' gebruik van de installatie. Hier wordt vaak voor gekozen bij theaters en andere grotere installaties waarbij zeer veel live geluid bij komt kijken. Ten slotte geven wij u graag enkele tips en trucs vanuit onze praktijkervaring om er voor te zorgen dat u lang kunt blijven genieten van uw installatie. 

Onderhoud

Net als uw auto heeft een geluidsinstallatie onderhoud nodig. Onder andere schoonmaak, regelmatige controle van de drivers en een goede reiniging van mengpanelen is zeer belangrijk. Om u te ontzorgen kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Zo zorgen wij er voor dat uw installatie in optimale conditie blijft!

Reparaties en garantie

Helaas is er geen enkel merk waarbij apparatuur nooit kapot gaat. Apparatuur kan kapot gaan bij verkeerd gebruik, van materiaalfouten of van ouderdom. Bij materiaalfouten in uw bij ons gekochte installatie kunt u beroep maken op de fabrieksgarantie. Indien dit voorkomt krijgt u kosteloos vervangende apparatuur en regelen wij de reparatie. De garantietermijn is, afhankelijk van het product en merk, 2 tot 8 jaar. Ook voor reparaties buiten de garantietermijn zijn wij u graag van dienst. Er is in-house een reparatieafdeling beschikbaar voor basisreparaties. Voor specialistisch werk wordt de technische dienst van de leverancier of een van onze partners ingeschakeld. 

Contact

Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u een vraag? Graag staan wij u persoonlijk te woord. Indien u vragen heeft kunt u bellen via 0524-514087 of mailen naar info@powersound.nl.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl