home > Verkoop

Verkoop

Power Sound Facilitair is sinds 1980 actief in de verkoop van professionele verlichting, video en geluidsinstallatie's. Door een flexibele no-nonsense aanpak met een sterk oogpunt voor service en goede communicatie onderscheidt Power Sound Facilitair zich op de audiovisuele markt. 

 

Geluid Licht Video Diverse (verbruiks)artikelen

Power Sound Facilitair, alles in één hand!

Sinds 1980 is Power Sound Facilitair een bedrijf wat zich bezighoudt met het verkopen en verhuren van geluidsinstallaties. Na de groeiende vraag naar andere producten hebben we ons productassortiment verbreed. Zo leveren we geluids- licht- en videoinstallaties aan bedrijven, overheden, culturele instellingen, zorginstellingen en particulieren. Producten worden op offertebasis verkocht maar ook per stuk, vanuit de winkel of op bestelling. 

Wij hebben een selectie van onze verkoopdiensten vastgelegd in deze verkoopcatalogus. Deze catalogus heeft twee doelen. Ten eerste proberen wij u met de catalogus meer informatie te geven over de uitgebreide mogelijkheden van het aanschaffen van technische installaties bij Power Sound Facilitair. Ten tweede is het mogelijk om bepaalde artikelen rechtstreeks aan te schaffen. U kunt artikelen toevoegen aan het winkelwagentje en deze afrekenen, wij zorgen vervolgens voor een zo spoedig mogelijke afhandeling van uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via het webformulier of 0524-514087.

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl