home > Verkoop > Verkoop - Geluid > QSC K-Series

QSC K-Serie, de meest veelzijdige actieve luidsprekerlijn, nu verkrijgbaar en te beluisteren bij Power Sound!

QSC is op dit moment het grootste Amerikaanse luidspreker en versterkermerk, het merk timmert hard aan de weg om de grootste ter wereld te worden. Met de K-Serie heeft QSC de spijker op de kop geslagen, het is het best verkopende actieve luidsprekertype van dit moment. Power Sound heeft de QSC K-Serie toegevoegd aan haar assortiment, u kunt de luidsprekers beluisteren in onze showroom. De QSC K-Serie is een lijn van lichtgewicht actieve luidsprekers geschikt voor een legio aan toepassingen. De luidsprekers zijn zeer krachtig en daardoor geschikt voor zowel spraak, muziek als live toepassingen.

 

QSC K-Serie

 

Afbeelding 1, de QSC K-Serie. Van links naar rechts QSC K8, QSC K10, QSC K12, QSC KSUB.

Ideaal voor DJ's, live artiesten en bands

Heeft u een optreden als DJ of met de band? Een installatie geschikt voor de meeste kroegen en zalen, bestaande uit twee topkasten en twee subkasten, past in bijna iedere gezinsauto. Bent u een solo artiest en wilt u met uw gitaar + microfoon optreden voor een klein gezelschap? Door de in de topkasten ingebouwde tweekanaals mixer hoeft u geen mengtafel mee te nemen! De QSC K10 en K12 zijn standaard ontworpen met voetjes voor gebruik als monitor, zo heeft u met de K-Serie voor iedere situatie de juiste luidspreker bij de hand. 

 

QSC K10 MonitorQSC K12 and QSC KSUBQSC K12 and QSC KSUB

 

Afbeelding 2, de QSC K-Serie is uitermate geschikt voor live gebruik. Links de QSC K10 in monitor opstelling, rechts twee QSC K12 met twee QSC KSUB in PA opstelling.

Accessoires voor binnen- en buitengebruik

Met accessoires zoals tassen en (buiten)beschermhoezen kunt u uw luidsprekers beschermen, eenvoudig vervoeren of zelfs tijdelijk buiten gebruiken. De bij te leveren ophangbeugel maakt het mogelijk om de luidsprekers uit de K-Series veilig te bevestigen in vaste installaties zoals kroegen, bowlingbanen of zelfs discotheken.

 

QSC weather protection cover

 

Afbeelding 3, outdoor cover voor de QSC topkasten. Deze cover maakt het mogelijk de luidsprekers buiten te gebruiken, ze zijn zo beschermd indien een onverwachtte regenbui verschijnt. 

 

QSC K8, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik

De QSC K8 is met zijn strakke uitstraling en ingebouwde tweekanaals mixer uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. U sluit eenvoudig een (draadloze) microfoon en uw laptop of telefoon aan voor het geven van presentaties en toespraken. Met één enkele K8 kunt u zich goed verstaanbaar maken voor een groep tot wel 70 personen. Indien u een grotere ruimte of groep mensen wil toespreken kunt u eenvoudig meerdere luidsprekers aansluiten. Door de spreidingshoek van 105 graden kan het publiek dicht bij de luidspreker zitten zonder dat zij buiten het bereik van de luidspreker vallen. Door de krachtige 1000 Watt versterker is de K8 tevens geschikt voor videopresentaties. Met de optionele draagtas en een gewicht van slechts 12.2 kg neemt u de luidspreker eenvoudig overal mee naar toe. De QSC K8 is verkrijgbaar vanaf €699,- inc. B.T.W. met zes jaar garantie!

 

QSC draagtasQSC K8 actieve luidspreker

 

Afbeelding 4, de draagtas voor de QSC K8 en de QSC K8 luidspreker met ingebouwde 2 kanaals mixer. 

 

QSC K10 en K12, ideal voor live en DJ gebruik

De QSC K10 en K12 zijn met hun 10" en 12" woofers en krachtige 1000 Watt versterkermodule zeer geschikt voor live en DJ gebruik. Door de ingebouwde limiter hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschadigen van de luidsprekers als u per ongeluk te hard draait. De K10 is klankmatig een absolute topper door het warme geluid wat zelfs sommige studiomonitoren evenaart. Met een spreidingshoek van 90 graden is deze uitermate geschikt voor intiemere situaties waarbij het publiek dicht op de luidsprekers staat. In combinatie met de QSC KSUB is de K10 een zeer geliefde installatie voor gebruik bij bruiloften en in discotheken. De QSC K10 is verkrijgbaar vanaf €799,- Inc. B.T.W. en de QSC K12 is verkrijgbaar vanaf €899,- Inc. B.T.W., beide met zes jaar garantie!

 

QSC K10 actieve luidsprekerQSC K12 actieve luidspreker

 

Afbeelding 5, de QSC K10 en QSC K12 actieve luidsprekers. 

De QSC K12 produceert door de 12" woofer krachtigere lage tonen dan de K10, dit is de reden dat deze luidspreker ook zonder subwoofer regelmatig wordt gebruikt door bands en DJ's. Door de spreidingshoek van 75 graden en 131 dB. max SPL is de QSC K12 vormt deze luidspreker in combinatie met de KSUB een zeer krachtige geluidsinstallatie geschikt voor de meeste live optredens in café's en zalen.

 

QSC KSUB actieve subwoofer

De QSC KSUB is de perfecte aanvulling op de QSC K12, K10 en zelfs de K8. Door het combineren van de topkasten met één of meerdere van deze subwoofers komen de lage tonen beter tot hun recht. Door het bandpass ontwerp met een dubbele 12" woofer wordt een bereik van (-6dB) 48 Hz tot 134 Hz gehaald. Door de krachtige 1000 Watt versterker ligt de max SPL op 130 dB.. De subwoofer weegt, ondanks een volledig houten behuizing, slechts 33.6 kg en is door de stevige wielen op de achterzijde eenvoudig te vervoeren. Met de bijverkrijgbare draagtas is de subwoofer goed beschermd tegen beschadigingen en eenvoudig te vervoeren in bijna iedere familie auto. De QSC KSUB is verkrijgbaar vanaf €1199,- inc. B.T.W. met zes jaar garantie!

 

QSC KSUB Actieve Subwoofer

 

Afbeelding 6, de QSC KSUB actieve subwoofer.

De K-Serie beluisteren

De QSC K-serie kunt u beluisteren in onze showroom gevestigd op Modem 1 7741MA te Coevorden. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 0900 en 1730 en op zaterdag tussen 0900 en 1130.

Offerte of demo aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte of demo aan, wij vertellen u graag meer over deze mooie producten!

Naam *
Telefoon *
E-mail *
Opmerkingen
 
 

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl