home > Verhuur - Homepagina > Verhuur - Licht > Licht Shows

Licht show verhuur

Onze licht show verhuur artikelen zijn onderverdeeld in onderstaande categoriën. U kunt artikelen in het winkelmandje plaatsen, uw gegevens en opmerkingen plaatsen en vervolgens een (vrijblijvende) offerte aanvragen. Deze wordt u binnen één werkdag toegezonden via de e-mail. Ook kunt u telefonisch een offerte aanvragen via 0524-514087.

 

Theater Festivals en bands

 

Licht shows huren bij Power Sound Facilitair

Power Sound Facilitair is uw partner op het gebied van licht show verhuur. Met ruim 30 jaar ervaring kan Power Sound voor elke situatie een passende licht show leveren. Wij zijn actief in heel het land en staan bekend om onze enthousiaste houding en goede communicatie. Door te werken met ervaren personeel kunnen wij op ieder evenement een passende licht show neerzetten.

Licht show verhuur, groot en klein
Bij Power Sound Facilitair kunt u terecht voor het huren van een kleine licht show voor in een kroeg of sportkantine tot aan een grote licht show voor festivals en andere grote evenementen. Zowel DJ's, modellen als artiesten zetten wij met passie in de spotlight. Door gebruik te maken van de kennis van onze professionele lichttechnici in combinatie met conventioneel en bewegend licht kunnen wij voor ieder evenement een oplossing vinden.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl