home > Verhuur - Homepagina > Verhuur - Licht

Licht huren

Onze licht verhuur artikelen zijn onderverdeeld in onderstaande categoriën. U kunt artikelen in het winkelmandje plaatsen, uw gegevens en opmerkingen plaatsen en vervolgens een (vrijblijvende) offerte aanvragen. Deze wordt u binnen één werkdag toegezonden via de e-mail. Ook kunt u telefonisch een offerte aanvragen via 0524-514087.

Licht Shows Losse componenten Lichtsets

Licht huren bij Power Sound Facilitair

Bij Power Sound Facilitair kunt u terecht om op een no-nonsense manier licht te huren. Ons licht verhuur assortiment is flexibel genoeg om voor een klein budget een leuke show neer te zetten. Grotere evenementen kunnen gebruik maken van de kennis van onze professionele lichttechnici welke hun ervaring hebben opgedaan bij de grootste evenementen van Nederland. Deze kennis en ervaring in combinatie met een professioneel assortiment zorgt ervoor dat u voor elke licht verhuur klus bij Power Sound Facilitair terecht kunt. 

Grote evenementen
Op grotere schaal verzorgen wij onder andere het licht bij modeshows, festivals, bands en sportevenementen zoals turn- en dansuitvoeringen en verschillende ijsdansgala's. Vele grote namen hebben wij reeds in het licht mogen zetten. Wij zetten hierbij een mix in van conventioneel en intelligent licht. Voor grotere evenementen leveren we alleen maatwerk oplossingen.

Buitenverlichting
In ons assortiment vindt u onder andere de city-colour en de sky-rose. Deze grote lampen welke buiten het best tot hun recht komen zetten uw gevel of discotheek op de kaart. Met city-colours is het mogelijk om gebouwen in verschillende kleuren aan te lichten. De sky-rose is ideaal voor op het dak van discotheken of bij tijdelijke evenementen, deze lamp straalt een bewegende bundel naar de wolken en maakt uw evenement of discotheek een ontmoetingspunt in de regio.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl