home > Verhuur - Homepagina > Verhuur - Geluid > Geluidsinstallaties

Geluidsinstallatie verhuur

Onze geluidsinstallatie verhuur is onderverdeeld in onderstaande categoriën. U kunt de geluidsinstallatie verhuur artikelen in het winkelmandje plaatsen, uw gegevens en opmerkingen plaatsen en vervolgens een (vrijblijvende) offerte aanvragen. Uw geluidsinstallatie verhuur offerte wordt u binnen één werkdag toegezonden via de e-mail. Ook kunt u telefonisch een offerte aanvragen via 0524-514087.

 

presentatie geluidsinstallatie verhuur discotheek geluidsinstallatie verhuur live geluidsinstallatie verhuur mobiele geluidsinstallatie verhuur
Presentaties en muziek Discotheken Live muziek Mobiel geluid
presentatie geluidsinstallatie verhuur      
Auto dak omroepinstallaties      

 

Geluidsinstallatie verhuur bij Power Sound Facilitair

Power Sound Facilitair is uw partner op het gebied van geluidsinstallatie verhuur. Met ruim 30 jaar ervaring kan Power Sound voor elke situatie een passende oplossing leveren. Wij zijn actief in heel het land en staan bekend om onze enthousiaste houding en goede communicatie. U kunt bij Power Sound Facilitair terecht voor losse geluidsinstallatie verhuur maar ook voor het huren van een complete geluidsinstallatie inclusief bediening.

Presentaties en muziek
Voor het geven van een presentatie of het afspelen van muziek raden we een van de 4 geluidssets aan uit deze categorie. De presentatiesets bestaan uit 2 of 4 luidsprekers uit de Electro-Voice ZX serie. Deze luidsprekers zijn strak voor zowel oog als oor en geven een mooi helder geluid wat de verstaanbaarheid ten goede komt.  Dit maakt de luidsprekers ideaal voor het geven van presentaties. Tevens is een geluidsinstallatie uit deze categorie goed geschikt voor het afspelen van muziek. Denk hierbij aan achtergrondmuziek of het geluid van een video bij presentatie set 1 en 2. Bij muziek set 1 en 2 kunt u het beste denken aan een kleine modeshow of ondersteuning van een dansgroep.  

Discotheken
Een discotheek is ideaal voor feesten in bijvoorbeeld de sportkantine of in het café. De DJ sets bestaan uit 2 of meer luidsprekers van het merk Electro-Voice. Voor de grotere discotheken wordt gebruik gemaakt van een geluidsinstallatie van de Electro-Voice Gladiator serie. Deze luidsprekers staan bekend om het zuiver blijven klinken op hoog volume. Alle discotheken worden compleet geleverd inclusief een DJ microfoon en een setje DJ CD-spelers. Het enige wat u zelf hoeft te regelen is een enthousiaste DJ met CD's! 

PA Verhuur (Live muziek) 
Een PA geluidsinstallatie bestaat uit alleen luidsprekers met bijbehorende bekabeling. Omdat elke live situatie anders is raden wij aan om de complete live set op maat samen te stellen. In deze categorie vindt u voor de meeste locaties een geschikte geluidsinstallatie. Voor in een café of kroeg adviseren wij Live set 1. Voor grotere evenementen adviseren we u graag persoonlijk.

Mobiele geluidsinstallaties
Geeft u een presentatie of rondleiding op een locatie waar geen stroom is? Dan is een mobiele geluidsinstallatie ideaal voor u. U kunt simpelweg een luidspreker plaatsen, deze aanzetten en u kunt beginnen met uw presentatie!

Bezorgen, afhalen en bedienen
Een geluidsinstallatie kan door u worden opgehaald of worden bezorgd, tevens kan Power Sound Facilitair de bediening verzorgen. Voor meer informatie kunt u het webformulier invullen of telefonisch contact opnemen via 0524-514087.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl