home > Verhuur - Homepagina > Verhuur - Geluid

Geluid verhuur

Onze geluid verhuur artikelen zijn onderverdeeld in onderstaande categoriën. Zodra u de artikelen heeft gevonden welke u zoekt kunt u deze eenvoudig aan uw winkelmandje toevoegen. Vul vervolgens uw gegevens in en u ontvangt binnen één werkdag een offerte! Ook kunt u bij vragen bellen met 0524-514087.

 

Complete geluidsinstallaties Microfoons Losse componenten

 

Geluid verhuur bij Power Sound Facilitair

Power Sound Facilitair is uw partner op het gebied van geluid verhuur. Met ruim 30 jaar ervaring kan Power Sound voor elke situatie een passende oplossing leveren. Wij zijn actief in heel het land en staan bekend om onze enthousiaste houding en goede communicatie. U kunt bij Power Sound Facilitair terecht voor losse geluid verhuur maar ook voor het huren van een complete geluidsinstallatie inclusief bediening.

Klantgericht met een breed assortiment
Ons bedrijf biedt sinds 1980 de mogelijkheid om op een no-nonsense manier geluid te huren. Wij verlenen onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Ons assortiment is flexibel genoeg voor kleine en grote evenementen. Bij kleine evenementen kunt u al een draadloze luidspreker huren voor minder dan 50 mensen. Voor een presentatie, discotheken en live muziek voor kleine groepen hebben wij een groot aantal eenvoudige standaardproducten te huur.

Grote evenementen
Op grotere schaal verzorgen wij al geruime tijd het geluid bij een aantal jaarlijkse evenementen zowel in regio Drenthe als in de rest van Nederland. Voorbeelden van zulke evenementen zijn de wereldkampioenschappen atletiek (APM Games) in het FBK stadion in Hengelo en het Gigant FM Gigantengala. Vele grote namen uit onder andere Volendam zingen met regelmaat met behulp van onze geluidsinstallatie's. Voor grotere evenementen leveren we alleen maatwerk oplossingen.

Kwaliteit
Power Sound Facilitair werkt in haar verhuurassortiment alleen met A-merken. Wij maken gebruik van onder andere de merken Electro-Voice, BOSE, Pioneer, Sennheiser en Shure. Graag informeren we u over de mogelijkheden via ons webformulier, tevens zijn wij bereikbaar via 0524-514087. Losse geluid verhuur artikelen en complete sets vindt u in onze online verhuurcatalogus.

 

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl