home > Verkoop > Verkoop - Geluid > Vaste installaties

Verkoop - Geluid - Vaste installaties

Power Sound levert sinds 1980 geluidsinstallaties op maat. Vaste installaties zijn zeer geschikt voor horeca, gebedshuizen en andere openbare gelegenheden. Voor grotere (publieke) gebouwen met veel verschillende ruimtes kunt u kijken op de pagina voor project installaties. Een vaste installatie bestaat uit een aantal luidsprekers, een of meerdere versterkers, een mixer, eventueel microfoons en afspeelapparatuur. Op deze pagina vindt u informatie over verschillende soorten installaties, aansluitingen, muziekcomputers en enkele voorbeelden van installaties.  Wilt u meer weten of een persoonlijk advies gesprek? U kunt voor meer informatie contact opnemen via info@powersound.nl of 0524-514087.

Geluidsinstallaties op maat voor iedere situatie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor vaste geluidsinstallaties. Belangrijk is de vraag waar de installatie voor wordt gebruikt. Een discotheek heeft een andere installatie nodig dan een restaurant of kerk. Samen zoeken we voor uw locatie de beste oplossing. Zo letten we op akoestiek, afmetingen, bezoekers, geluidsbronnen, het gewenste volume, gebruiksgemak voor u en uw collega's en een subtiele uitstraling. Kleine geluidsinstallaties beginnen al vanaf twee luidsprekers (foto 1), uitbreiden is onbeperkt mogelijk. 

 

 

Foto 1, een Electro - Voice ZX-1 luidspreker. Deze kleine luidspreker wordt regelmatig toegepast in horecagelegenheden. Hij kenmerkt zich door zijn fijne muzikale eigenschappen en is uitermate geschikt voor achtergrondmuziek .

Afspeelapparatuur & microfoons

Een geluidsinstallatie is niets zonder de juiste afspeelapparatuur en microfoons. In principe is alles af te spelen op uw geluidsinstallatie, mits deze er op is voorbereid. Graag nemen we met u door welke muziekbronnen u wilt gebruiken en passen wij de installatie er op aan. Mogelijkheden zijn onder andere CD, MD, MP3, USB sticks (foto 2), computers en zelfs telefoons. Wij raden u aan gebruik te maken van hoge kwaliteit geluidsdragers om uw geluidsinstallatie maximaal tot zijn recht te laten komen. Naast afspeelapparatuur kunnen wij een of meerdere (draadloze) microfoons leveren. Er zijn zeer veel verschillende types, merken en soorten microfoons beschikbaar, graag adviseren wij u over de beste keus voor uw wensen en eisen.

Foto 2, een voorbeeld van afspeelapparatuur. de DENON DN-501C is een compacte muziekspeler. Deze professionele speler leest CD's en USB sticks. Ondersteunde formaten zijn onder andere CCDA/WAV/MP3/AAC/AIFF. Door zijn USB afspeelmogelijkheid wordt deze speler vaak gebruikt als 'set and forget'. U plaatst eenmalig een USB stick met uw favoriete muziek en de speler doet de rest.

 

Muziekcomputers

Bij veel vaste locaties wordt gebruik gemaakt van muziekcomputers. Power Sound is dealer van de BCM music systems (foto 3). Deze muziekcomputers krijgen via het internet automatisch updates, zo heeft u altijd de laatste muziek. De muziek is ingedeeld in lijsten zoals de top 40, horeca top-30, nederlandstalig, lounge, megahits en klassiek. Indien u geen tijd heeft om zelf muziek te draaien kiest u eenvoudig een lijst en de computer doet de rest. Indien u een verzoekje krijgt of zelf een nummer wilt draaien gebruikt u simpelweg het vochtvaste touch-screen om de muziek van uw keuze te selecteren. Power Sound heeft een systeem beschikbaar voor de verhuur, demonstraties en service, wij geven u graag een demonstratie.

Foto 3, BCM music systemen. Een muziekcomputer met duizenden nummers te bedienen met het vochtvaste touch-screen. Zeer geschikt voor in horeca gelegenheden.

Contact

Graag staan wij u persoonlijk te woord. Indien u vragen heeft kunt u bellen via 0524-514087 of mailen naar info@powersound.nl.

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl