home > Uitgelicht

Nieuwe trend: LED tv's bij overheid, zorg, onderwijs en bedrijven

De LED tv is in opmars. Tijdens het WK maakte een groot aantal consumenten de overstap naar een LED tv. Bijna een jaar later laten zorg- en onderwijsinstellingen, overheden en zakelijke klanten steeds vaker een professionele LED tv installeren in openbare ruimtes. De LED tv's welke Power Sound levert worden merendeels gebruikt voor informatieverstrekking, onderwijs en entertainment. 

De wereld wordt steeds 'digitaler' en de techniek gaat steeds sneller. Zodra nieuwe technieken zich op de consumentenmarkt hebben bewezen volgen dienstverlenende instanties en de zakelijke markt. Dit is het geval bij het opvolgen van LCD en Plasma door LED en bij het opvolgen van HD-Ready door Full-HD en vervolgens 4K / Ultra-HD.

De afgelopen weken leverde Power Sound een zestal nieuwe LED flat screens aan lokale klanten. Een primeur is de levering van een 98" 4K monitor (afb. 1) voor het geven van trainingen. Deze monitor is door de monteurs van Power Sound op nette wijze aan de muur bevestigd. Voor het makkelijk kunnen 'inprikken'  van verschillende beelddragers zijn de kabels op nette wijze weggewerkt en is een aansluitdoos geplaatst. 

 

LG LS95A 4K 98

Afbeelding 1, een 98" Ultra-HD 4K LED monitor geplaatst door Power Sound

Voor een zogenaamde 'multifunctionele accommodatie' leverde Power Sound een 60" Full-HD LED TV (afb. 2). Een MFA is een locatie van waaruit verschillende lokale diensten worden aangeboden. Voorbeelden van functies van MFA's zijn bibliotheek, onderwijsaccommodatie , wijksteunpunt, ontmoetingscentrum en dorpshuis. De 60" LED tv voor deze MFA is aangeschaft voor het gebruik in meerdere ruimtes voor meerdere doeleinden. Om dit te kunnen realiseren is gekozen voor een mobiele opstelling. Power Sound leverde het scherm op een verrijdbare voet en realiseerde een nette wegwerking van bekabeling. 

 

LG 60LY330C

Afbeelding 2, het (in onze winkel) testen en voorbereiden van de uitlevering van de LED tv voor het MFA.

Naast deze twee forse LED tv's leverde Power Sound enkele weken terug een 55" LG LED tv voor een vaste installatie in een horecagelegenheid. Op dit moment zijn onze technici bezig met het op maat aanpassen van een drietal verrijdbare en in hoogte verstelbare voeten voor een drietal 47" LED tv's. Deze tv's worden voorzien van een thin client computer en de komende jaren gebruikt door een overheidsinstantie. 

Wilt u meer weten over de aanschaf van een LED tv bij Power Sound? Lees dan verder op de led tv kopen pagina.

« terug

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl