home > Uitgelicht

Licht, podium en garderobe voor 25 jarig huwelijksfeest

Power Sound verzorgde het licht, podium en de garderobe voor een 25 jarig huwelijksfeest op Erica. Het verzoek was om de podiumwagen binnen (afb. 1) te plaatsen ten behoeve van de band. Na wat heen en weer steken was dit eenvoudig te realiseren. De wagen in niet uitgeklapte toestand is niet hoger dan een normale vrachtwagen (4m) en past goed door overheaddeuren. Wanneer de podiumwagen wordt uitgeklapt is deze op het hoogste punt (de luifel) maximaal 4,7m hoog. De podiumwagen staat tijdens gebruik op een viertal hydraulische cilinders, door deze op een lagere stand te zetten is het mogelijk nog lager te gaan dan 4,7m. 

podiumwagen opbouw binnen

Afbeelding 1, de podiumwagen staat binnen op zijn laagste stand uitgeklapt. 

Het plaatsen van de podiumwagen op een binnen locatie hebben we tot nu toe een aantal keer vaker gedaan. Zo hebben we de laatste paar jaar ook de podiumwagen binnen geplaatst tijdens oud en nieuw feesten in Duitsland. Door de snelle opbouwtijd (1 persoon ~15 min) kan gigantisch veel tijd worden bespaard ten opzichte van een conventioneel podium van vergelijkbare afmetingen. Tevens is het eenvoudig om verlichting op te hangen door de bijbehorende truss. 

licht bruiloft

Afbeelding 2, lichtinstallatie testen tijdens de opbouw. Te zien zijn de lantaarns, de truss constructie voor de verlichting en witte ballonnen met gekleurd licht in het plafond. 

Naast het plaatsen van het podium verzorgde Power Sound ook de lichtinstallatie. Er is gekozen voor het bevestigen van een truss aan de balken van de loods over de lengte van de zaal. Vanuit deze truss konden verschillende RGB LED parren en moving heads worden gebruikt om de zaal aan te lichten. In het dak hebben we tevens een aantal grote witte ballonnen geplaatst welke met gekleurd licht zijn aangelicht. Door het glimmende materiaal van de ballonnen geeft dit een uniek effect. Ten slotte zijn er om de zitplaatsen en entree aan te lichten lantaarns geplaatst.

Enkele artikelen welke we op deze klus gebruikt hebben zijn:

 

Afbeelding 3, het podium vanuit de zaal gezien met links achter de garderobe.

« terug

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl