home > Uitgelicht

Uitbreiding truss verhuur assortiment. 1,5 en 2,5m truss lengtes speciaal voor beurs stands

Power Sound beschikt over een ruime voorraad truss en een aantal betrouwbare partners. Dit maakt het mogelijk om te allen tijde ruime hoeveelheden truss te kunnen leveren tegen concurrerende tarieven. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt tijdens beurzen en andere (vooral zakelijke) evenementen. Steeds meer mensen maken kennis met de werkwijze van Power Sound met als gevolg een groeiende vraag naar beursstands.

Een beursstand wordt gebouwd op drie meter of op vier meter hoog. De poten van een beursstand zijn opgebouwd uit de volgende artikelen:

Tezamen moeten deze onderdelen drie of vier meter hoog zijn. 

Afbeelding 1, de meest gebruikte truss hoek met lengte's A, B en C van 0,5 meter.

In afbeelding 1 is te zien dat de hoogte van een truss hoek gelijk is aan een halve meter. Dit betekent dat we voor het maken van een truss poot van drie of vier meter hoog een stuk rechte truss van tweeënhalve meter of van drieënhalve meter nodig hebben. De meest voorkomende truss lengte in de huidige voorraad is twee meter.

Afbeelding 2, recht stuk vierkante truss

Om op de gewenste lengtes uit te komen is er geïnvesteerd in lengtes van tweeënhalve meter en anderhalve meter (afb. 2). De tweeënhalve meter lengtes komen naast hun functie als poot goed van pas bij het maken van lange stukken truss. Zo kan een lengte truss van tien meter voortaan worden opgebouwd uit vier stukken in plaats van vijf met als resultaat een kortere opbouwtijd. 

Voor meer informatie over het huren van truss kunt u terecht op onze Truss en Rigging verhuur pagina. Voor informatie over de aanschaf van truss of algemene informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

« terug

Verhuur

Geluid
Licht
Video
Zaalaankleding
Podium
Horecamaterialen
Tenten
Evenementbenodigdheden
LED Scherm
Beurzen

Verkoop

Geluid
Video
Licht
Diversen

 

 

Informatie

Bedrijfsprofiel
Fotoalbum
Webformulier

Contact

Modem 1
7741MA Coevorden
0524-514087
info@powersound.nl